Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Бутерброди
  • Соуси та приправи
  • Супи
  • М'ясні страви
  • Страви з птиці
  • Рибні страви
  • Морепродукти
  • Овочі та фрукти
  • Грибні страви
  • Молочне
  • Гарніри
  • Напої і коктейлі
  • Десерти
  • Віпічка
  • Заготовки на зиму
  • Поради для господині
Статті та поради:
Вишуканий напій
Какао відновлює сили
«Наша Ряба» вибирає кращий рецепт!
Освіжаючій компот
Вибіркові страви:
Смачний жульен з грибами
Підлива з лисичок
Варені лисички
Запечені гриби печериці
Кулінарний сайт для душі » Десерти » Десерти з горіхів і сухофруктів » Домашній марципан

Домашній марципан

  • Основний інгредієнт: мигдаль

Список інгредієнтів

  • очищений мигдаль - 400 г
  • цукрова пудра - 200 г
  • цукор - 200 г
  • вода - 1 стакан

Спосіб приготування

Воду змішати з цукром і варити протягом 30 секунд. Потім повністю остудити.

Очищений від шкірки мигдаль покласти в чашу блендера і подрібнити до стану пилу. Додати цукрову пудру і продовжуючи збивати на невеликій швидкості, влити тонкою цівкою сироп. Збивати до отримання однорідної гладкої маси.

Зберігати такий марципан найкраще загорнувши в харчову плівку.

Домашній марципан готовий!

Категорія: Десерти » Десерти з горіхів і сухофруктів Переглядів: 660   
Схожі рецепти страв з фото:
Шоколадний марципан
Марципан
Марципан в домашніх умовах
Марципан своїми руками
Марципан для торта
Copyrights © 2015.
На нашому кулінарному сайті Ви знайдете тисячі вишуканих рецептів страв, які оцінять навіть самі примхливі гурмани. Кращі рецепти з фотографіями покрокового приготування їжі.