Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Бутерброди
  • Соуси та приправи
  • Супи
  • М'ясні страви
  • Страви з птиці
  • Рибні страви
  • Морепродукти
  • Овочі та фрукти
  • Грибні страви
  • Молочне
  • Гарніри
  • Напої і коктейлі
  • Десерти
  • Віпічка
  • Заготовки на зиму
  • Поради для господині
Статті та поради:
Вишуканий напій
Какао відновлює сили
Освіжаючій компот
«Наша Ряба» вибирає кращий рецепт!
Вибіркові страви:
Смачний жульен з грибами
Підлива з лисичок
Варені лисички
Запечені гриби печериці
Кулінарний сайт для душі » Десерти » Киселі, желе » Кисіль з яблук

Кисіль з яблук

  • Основний інгредієнт: яблука
  • Узагальнена назва: кисіль

Список інгредієнтів

  • яблука - 3 шт
  • вода - 5 склянок
  • цукор - 1/2 склянки
  • крохмаль - 2 ст. ложки
  • мелена кориця - за смаком

Спосіб приготування

Яблука помити, очистити від серцевини й нарізати скибочками. Влити 4 склянки води, поставити на слабкий вогонь і варити до готовності. Потім яблука вийняти, протерти через сито і знову повернути в каструльку. Додати цукор, мелену корицю і прогріти на слабкому вогні.

Крохмаль розчинити в воді, що залишилася і перелити тонкою цівкою в яблучний відвар. Нагріти кисіль, постійно заважаючи, до кипіння й остудити.

Остиглий кисіль розлити в келихи, прикрасити скибочками яблука і подати на стіл. Окремо можна подати печиво або вафлі.

Смачного!

Категорія: Десерти » Киселі, желе Переглядів: 290   
Схожі рецепти страв з фото:
Кисіль з компоту
Вишневий кисіль
Кисіль з журавлини
Фруктовий кисіль
Яблучний кисіль
Copyrights © 2015.
На нашому кулінарному сайті Ви знайдете тисячі вишуканих рецептів страв, які оцінять навіть самі примхливі гурмани. Кращі рецепти з фотографіями покрокового приготування їжі.