Кисіль з яблук
Список інгредієнтів
Спосіб приготуванняЯблука помити, очистити від серцевини й нарізати скибочками. Влити 4 склянки води, поставити на слабкий вогонь і варити до готовності. Потім яблука вийняти, протерти через сито і знову повернути в каструльку. Додати цукор, мелену корицю і прогріти на слабкому вогні. Крохмаль розчинити в воді, що залишилася і перелити тонкою цівкою в яблучний відвар. Нагріти кисіль, постійно заважаючи, до кипіння й остудити. Остиглий кисіль розлити в келихи, прикрасити скибочками яблука і подати на стіл. Окремо можна подати печиво або вафлі. Смачного! |
||
Категорія: Десерти » Киселі, желе
Переглядів: 290