Пончики з гарбузаЦі дивно смачні і шалено ароматні пончики з гарбуза зачарують Вас способом приготування, а Ваших близьких приголомшливим результатом. Готуються вони зовсім не складно, а виходять при цьому такими пишненька і такими руденька, що обов'язково сподобаються Вашим близьким і гостям. Вони ідеально підійдуть для пісного столу, у них дуже ніжна повітряна структура і легкий смак і аромат гарбуза. Просто чарівна домашнє ласощі виходить!
Список інгредієнтів
Спосіб приготуванняМ'якоть гарбуза, очищену від шкірки і насіння і помиту, нарізати шматочками і викласти в каструльку. Залити водою, нагріти до кипіння і варити до м'якості. Злити воду і розім'яти гарбуз в пюре. У миску просіяти борошно і всипати цукор. Додати розведені в теплій воді свіжі дріжджі, додати столову ложку рослинної олії і гарбузове пюре. Замісити однорідне пишне тісто, накрити його рушником і залишити на 2 години. Руки намасліть рослинним маслом. Робочу поверхню теж змастити олією. З тіста сформувати акуратні кульки, викладаючи їх на підготовлену поверхню. Залишити хвилин на 20 для вистоювання. У товстостінній каструльці нагріти рослинне масло. Обсмажити пампушки у фритюрі до красивого рум'яного кольору, перекласти їх на паперові рушники, для видалення надлишків олії. Перекласти на велике десертне блюдо і прикрасити цукровою пудрою. Пончики з гарбуза готові! |
||
Категорії
Статті та поради:
Вибіркові страви:
Категорія: Борошняні вироби » Пироги та пиріжки
Переглядів: 793
|