Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Бутерброди
  • Соуси та приправи
  • Супи
  • М'ясні страви
  • Страви з птиці
  • Рибні страви
  • Морепродукти
  • Овочі та фрукти
  • Грибні страви
  • Молочне
  • Гарніри
  • Напої і коктейлі
  • Десерти
  • Віпічка
  • Заготовки на зиму
  • Поради для господині
Статті та поради:
Вишуканий напій
Какао відновлює сили
Освіжаючій компот
«Наша Ряба» вибирає кращий рецепт!
Вибіркові страви:
Смачний жульен з грибами
Підлива з лисичок
Варені лисички
Запечені гриби печериці
Кулінарний сайт для душі » Борошняні вироби » Пироги та пиріжки » Пончики з гарбуза

Пончики з гарбуза

Ці дивно смачні і шалено ароматні пончики з гарбуза зачарують Вас способом приготування, а Ваших близьких приголомшливим результатом. Готуються вони зовсім не складно, а виходять при цьому такими пишненька і такими руденька, що обов'язково сподобаються Вашим близьким і гостям. Вони ідеально підійдуть для пісного столу, у них дуже ніжна повітряна структура і легкий смак і аромат гарбуза. Просто чарівна домашнє ласощі виходить!

  • Час приготування: 3:00
  • Основний інгредієнт: гарбуз
  • Узагальнена назва: пончики

Список інгредієнтів

  • гарбуз - 500 г
  • борошно - 2 склянки
  • цукор - 1 ст. ложка
  • свіжі дріжджі - 15 г
  • рослинне масло - 1 ст. ложка
  • цукрова пудра - для прикраси
  • рослинне масло - для смаження

Спосіб приготування

М'якоть гарбуза, очищену від шкірки і насіння і помиту, нарізати шматочками і викласти в каструльку. Залити водою, нагріти до кипіння і варити до м'якості. Злити воду і розім'яти гарбуз в пюре.

У миску просіяти борошно і всипати цукор. Додати розведені в теплій воді свіжі дріжджі, додати столову ложку рослинної олії і гарбузове пюре. Замісити однорідне пишне тісто, накрити його рушником і залишити на 2 години.

Руки намасліть рослинним маслом. Робочу поверхню теж змастити олією. З тіста сформувати акуратні кульки, викладаючи їх на підготовлену поверхню. Залишити хвилин на 20 для вистоювання.

У товстостінній каструльці нагріти рослинне масло. Обсмажити пампушки у фритюрі до красивого рум'яного кольору, перекласти їх на паперові рушники, для видалення надлишків олії. Перекласти на велике десертне блюдо і прикрасити цукровою пудрою.

Пончики з гарбуза готові!

Категорія: Борошняні вироби » Пироги та пиріжки Переглядів: 793   
Схожі рецепти страв з фото:
Пончики з джемом
Пончики з заварного тіста
Мус з гарбуза
Коржі з гарбуза
Пюре з гарбуза для грудничка
Copyrights © 2015.
На нашому кулінарному сайті Ви знайдете тисячі вишуканих рецептів страв, які оцінять навіть самі примхливі гурмани. Кращі рецепти з фотографіями покрокового приготування їжі.