Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Бутерброди
  • Соуси та приправи
  • Супи
  • М'ясні страви
  • Страви з птиці
  • Рибні страви
  • Морепродукти
  • Овочі та фрукти
  • Грибні страви
  • Молочне
  • Гарніри
  • Напої і коктейлі
  • Десерти
  • Віпічка
  • Заготовки на зиму
  • Поради для господині
Статті та поради:
Вишуканий напій
Какао відновлює сили
Освіжаючій компот
«Наша Ряба» вибирає кращий рецепт!
Вибіркові страви:
Смачний жульен з грибами
Підлива з лисичок
Варені лисички
Запечені гриби печериці
Кулінарний сайт для душі » Борошняні вироби » Пироги та пиріжки » Струдель м'ясної

Струдель м'ясної

Струдель м'ясної

Струдель м'ясний - дуже популярне в Німеччині та багатьох інших країнах блюдо, яке готується з тонкого тіста і насиченою м'ясної начинки. Головною родзинкою цього чудового пирога є витяжний тісто. Тісто витягується руками в усі сторони і від цього стає тонкими і ніжним і добре просочується начинкою. Сам же пиріг виходить дуже соковитим і ароматним.

  • Час приготування: 2,5 години
  • Кухня: Німецька кухня
  • Основний інгредієнт: м'ясо
  • Узагальнена назва: штрудель

Список інгредієнтів

  • борошно - 1 склянка
  • яйце - 1 шт
  • тепла вода - 120 мл
  • рослинне масло - 2 ст. ложки
  • крупний цибуля - 1 шт
  • м'ясний фарш - 500 г
  • молоко - 100 мл
  • улюблені спеції - за смаком
  • чорний мелений перець - за смаком
  • сіль - за смаком

Спосіб приготування

Струдель м'ясної

Борошно просіяти в глибоку посудину. Додати сіль, воду, яйце і рослинне масло. Перемішати ложкою, викласти на робочу дошку і поступово підсипаючи борошно, замісити однорідне гладке тісто.

Струдель м'ясної

Розділити його на три рівні частини і надати кожному форму кулі. Кожен шар тіста змастити олією, укласти в контейнер і помістити на 1 годину в холодильник.

Струдель м'ясної

Тим часом потрібно зайнятися начинкою. Для цього цибулю почистити, помити і подрібнити. Фарш перекласти в миску, додати яйце, сіль, спеції і цибулю. Ретельно перемішати до однорідності, влити молоко і ще раз перемішати. Я ще додала два варені жовтки, але це можна і не робити.

Струдель м'ясної

Охолоджені кулі тесту з'єднати в один, перекласти на посипану борошном робочу поверхню і розкачати за допомогою качалки в досить тонкий пласт. Взяти тісто в долоні і розтягнути його акуратними рухами на всі боки.

Струдель м'ясної

Покласти тісто на стіл, зверху розкласти приготовлену м'ясну начинку. Згорнути тісто з м'ясною начинкою в рулет і перекласти його на застелений промасленим папером деко, швом донизу.

Струдель м'ясної

Відправити в гарячу духовку і випікати при 180 градусах близько 50-60 хвилин.

Струдель м'ясної готовий! Пробуйте!

Категорія: Борошняні вироби » Пироги та пиріжки Переглядів: 236   
Схожі рецепти страв з фото:
Струдель з маком
Яблучний струдель
Струдель з м'ясом
М'ясний рулет в дріжджовому тесті
Струдель
Copyrights © 2015.
На нашому кулінарному сайті Ви знайдете тисячі вишуканих рецептів страв, які оцінять навіть самі примхливі гурмани. Кращі рецепти з фотографіями покрокового приготування їжі.