Струдель м'ясної![]() Струдель м'ясний - дуже популярне в Німеччині та багатьох інших країнах блюдо, яке готується з тонкого тіста і насиченою м'ясної начинки. Головною родзинкою цього чудового пирога є витяжний тісто. Тісто витягується руками в усі сторони і від цього стає тонкими і ніжним і добре просочується начинкою. Сам же пиріг виходить дуже соковитим і ароматним.
Список інгредієнтів
Спосіб приготування![]() Борошно просіяти в глибоку посудину. Додати сіль, воду, яйце і рослинне масло. Перемішати ложкою, викласти на робочу дошку і поступово підсипаючи борошно, замісити однорідне гладке тісто. ![]() Розділити його на три рівні частини і надати кожному форму кулі. Кожен шар тіста змастити олією, укласти в контейнер і помістити на 1 годину в холодильник. ![]() Тим часом потрібно зайнятися начинкою. Для цього цибулю почистити, помити і подрібнити. Фарш перекласти в миску, додати яйце, сіль, спеції і цибулю. Ретельно перемішати до однорідності, влити молоко і ще раз перемішати. Я ще додала два варені жовтки, але це можна і не робити. ![]() Охолоджені кулі тесту з'єднати в один, перекласти на посипану борошном робочу поверхню і розкачати за допомогою качалки в досить тонкий пласт. Взяти тісто в долоні і розтягнути його акуратними рухами на всі боки. ![]() Покласти тісто на стіл, зверху розкласти приготовлену м'ясну начинку. Згорнути тісто з м'ясною начинкою в рулет і перекласти його на застелений промасленим папером деко, швом донизу. ![]() Відправити в гарячу духовку і випікати при 180 градусах близько 50-60 хвилин. Струдель м'ясної готовий! Пробуйте! |
||
Категорії
Статті та поради:
Вибіркові страви:
Категорія: Борошняні вироби » Пироги та пиріжки
Переглядів: 236
|