Рогалики з родзинками і горіхамиРогалики з родзинками і горіхами, приготовані за рецептом від нашого сайту, виходять неймовірно ніжними і шалено смачними. Готуються вони на основі найніжнішого пісочного тіста з начинкою з білого родзинок і волоських горіхів. У результаті виходить так смачно, насичено і ароматно, що обов'язково сподобається Вам і Вашим домочадцям.
Список інгредієнтів
Спосіб приготуванняРозм'якшене вершкове масло розтерти до однорідності зі сметаною і однією склянкою просіяного борошна. Додати цукор і перемішати. Решту борошно просіяти в тісто разом з розпушувачем і замісити однорідне, м'яке і пластичне тісто, яке не буде липнути до рук. Ізюм перебрати, вимочити в теплій воді й обсушити. Волоські горіхи подрібнити в крихту за допомогою блендера і змішати з родзинками. Від тесту відрізати приблизно шосту частину, сформувати з нього круглий кулю, розім'яти його гарненько і розкачати в круглий пласт, товщиною в 2 мм. Розрізати на трикутники і розкласти на широку частину кожного трикутника приготовлену начинку. Сформувати рогалики, згортаючи їх від широкої частини до вузької і викласти на деко. Помістити в нагріту до 180 градусів духовку і випікати близько 15-20 хвилин. Поки рогалики будуть випікатися, з решти тіста так само сформувати рогалики. Після того як буде випечена перша партія рогаликів спекти другу партію рогаликів. Далі точно так само сформувати і інші рогалики. Готові рогалики викласти на блюдо і посипати цукровою пудрою. Рогалики з родзинками і горіхами готові! Пробуйте! |
||
Категорії
Статті та поради:
Вибіркові страви:
Категорія: Борошняні вироби » Пироги та пиріжки
Переглядів: 168
|