Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Бутерброди
  • Соуси та приправи
  • Супи
  • М'ясні страви
  • Страви з птиці
  • Рибні страви
  • Морепродукти
  • Овочі та фрукти
  • Грибні страви
  • Молочне
  • Гарніри
  • Напої і коктейлі
  • Десерти
  • Віпічка
  • Заготовки на зиму
  • Поради для господині
Статті та поради:
Вишуканий напій
Какао відновлює сили
Освіжаючій компот
«Наша Ряба» вибирає кращий рецепт!
Вибіркові страви:
Смачний жульен з грибами
Підлива з лисичок
Варені лисички
Запечені гриби печериці
Кулінарний сайт для душі » Борошняні вироби » Пироги та пиріжки » Рогалики з родзинками і горіхами

Рогалики з родзинками і горіхами

Рогалики з родзинками і горіхами, приготовані за рецептом від нашого сайту, виходять неймовірно ніжними і шалено смачними. Готуються вони на основі найніжнішого пісочного тіста з начинкою з білого родзинок і волоських горіхів. У результаті виходить так смачно, насичено і ароматно, що обов'язково сподобається Вам і Вашим домочадцям.

  • Час приготування: 2:00
  • Основний інгредієнт: волоські горіхи
  • Узагальнена назва: рогалики

Список інгредієнтів

  • сметана - 250 мл
  • вершкове масло - 250 г
  • борошно - 4 склянки
  • цукор - 2 ст. ложки
  • розпушувач - 2 ч. Ложки
  • білий родзинки без кісточок - 300 г
  • очищені волоські горіхи - 150 г
  • цукрова пудра - за смаком

Спосіб приготування

Розм'якшене вершкове масло розтерти до однорідності зі сметаною і однією склянкою просіяного борошна. Додати цукор і перемішати. Решту борошно просіяти в тісто разом з розпушувачем і замісити однорідне, м'яке і пластичне тісто, яке не буде липнути до рук.

Ізюм перебрати, вимочити в теплій воді й обсушити. Волоські горіхи подрібнити в крихту за допомогою блендера і змішати з родзинками.

Від тесту відрізати приблизно шосту частину, сформувати з нього круглий кулю, розім'яти його гарненько і розкачати в круглий пласт, товщиною в 2 мм. Розрізати на трикутники і розкласти на широку частину кожного трикутника приготовлену начинку. Сформувати рогалики, згортаючи їх від широкої частини до вузької і викласти на деко.

Помістити в нагріту до 180 градусів духовку і випікати близько 15-20 хвилин. Поки рогалики будуть випікатися, з решти тіста так само сформувати рогалики. Після того як буде випечена перша партія рогаликів спекти другу партію рогаликів. Далі точно так само сформувати і інші рогалики. Готові рогалики викласти на блюдо і посипати цукровою пудрою.

Рогалики з родзинками і горіхами готові! Пробуйте!

Категорія: Борошняні вироби » Пироги та пиріжки Переглядів: 168   
Схожі рецепти страв з фото:
Рогалики з горіхами
Рогалики з горіхами і медом
Рогалики з волоськими горіхами
Пісочні рогалики з горіхами
Рогалики зі сметаною
Copyrights © 2015.
На нашому кулінарному сайті Ви знайдете тисячі вишуканих рецептів страв, які оцінять навіть самі примхливі гурмани. Кращі рецепти з фотографіями покрокового приготування їжі.