Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Бутерброди
  • Соуси та приправи
  • Супи
  • М'ясні страви
  • Страви з птиці
  • Рибні страви
  • Морепродукти
  • Овочі та фрукти
  • Грибні страви
  • Молочне
  • Гарніри
  • Напої і коктейлі
  • Десерти
  • Віпічка
  • Заготовки на зиму
  • Поради для господині
Статті та поради:
Вся правда по каву
Какао відновлює сили
Освіжаючій компот
«Наша Ряба» вибирає кращий рецепт!
Вибіркові страви:
Смачний жульен з грибами
Підлива з лисичок
Варені лисички
Запечені гриби печериці
Кулінарний сайт для душі » Борошняні вироби » Пироги та пиріжки » Апельсиновий бісквіт з ніжним кремом

Апельсиновий бісквіт з ніжним кремом

Апельсиновий бісквіт з ніжним кремом

Солодкий, трохи терпкий цитрусовий десерт до чаю.

  • Час приготування: 1,5 години
  • Кількість порцій: 5
  • Основний інгредієнт: апельсини
  • Узагальнена назва: бісквіт

Список інгредієнтів

  • борошно - 2 склянки
  • апельсиновий сік (у мене фреш) - 1 склянка
  • апельсин - 2 шт
  • масло ростить - 5 ст. ложок
  • яйця - 7 шт
  • цукор - 1,5 склянки
  • масло слив - 150 г
  • молоко - 1 склянка
  • розпушувач - 1 ст. ложка з гіркою
  • ванільний цукор - 1 пакетик (30 г)

Спосіб приготування

Апельсиновий бісквіт з ніжним кремом

Трьом на дрібній тертці апельсини, щоб отримати цедру.

Поділяємо яйця на білки і жовтки.

В окремій великій ємності змішуємо борошно з розпушувачем.

Апельсиновий бісквіт з ніжним кремом

Жовтки збиваємо міксером, потроху всипаючи 1 склянка цукру. Повинна вийти однорідна жовта суміш.

Апельсиновий бісквіт з ніжним кремом

Змішуємо борошно і збиті жовтки, додаємо ростить масло, сік апельсина і цедру. Ретельно замішуємо. Білки збиваємо міксером до густої пухнастою маси. щоб утворювалися піки (Як безе).

Апельсиновий бісквіт з ніжним кремом

Білки додаємо в тісто, перемішуємо.

Апельсиновий бісквіт з ніжним кремом

Форму викладаємо фольгою або папером для випічки. Робимо високі бортики. Я не змащувала маслом - і так добре відстало після випічки. Виливаємо тісто і Тсаво в духовку на 10 хв при температурі 200-220 градусів і ще 25-20 хв при температурі 160 град. Готовність перевіряємо сірником. Без потреби духовку не відкривати - впаде бісквіт.

Апельсиновий бісквіт з ніжним кремом

Після готовності пирога. залишаємо його в духовці до повного охолодження.

Витягуємо і знімаємо фольгу. Ділимо навпіл або на 3 частини.

Апельсиновий бісквіт з ніжним кремом

Крем. Виливаємо гаряче молоко, 0.5 склянки цукру (можна ванільний додати), м'яке слив масло і збиваємо хвилин 10 до утворення більш-менш однорідного крему. Крем може вийти як сир - не страшно, можна і його викласти в пиріг - буде також смачно Апельсиновий бісквіт з ніжним кремом

Апельсиновий бісквіт з ніжним кремом

Змащуємо коржики кремом, даємо трохи просочитися і подаємо до столу. Смачного!

Категорія: Борошняні вироби » Пироги та пиріжки Переглядів: 142   
Схожі рецепти страв з фото:
Бісквітний торт з желе
Домашній торт «Пташине молоко»
Тістечка «Північ»
Вершкове тістечко
Бісквітний пиріг з фруктами
Copyrights © 2015.
На нашому кулінарному сайті Ви знайдете тисячі вишуканих рецептів страв, які оцінять навіть самі примхливі гурмани. Кращі рецепти з фотографіями покрокового приготування їжі.