Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Бутерброди
  • Соуси та приправи
  • Супи
  • М'ясні страви
  • Страви з птиці
  • Рибні страви
  • Морепродукти
  • Овочі та фрукти
  • Грибні страви
  • Молочне
  • Гарніри
  • Напої і коктейлі
  • Десерти
  • Віпічка
  • Заготовки на зиму
  • Поради для господині
Статті та поради:
Вишуканий напій
Какао відновлює сили
Освіжаючій компот
«Наша Ряба» вибирає кращий рецепт!
Вибіркові страви:
Смачний жульен з грибами
Підлива з лисичок
Варені лисички
Запечені гриби печериці
Кулінарний сайт для душі » Борошняні вироби » Пироги та пиріжки » Пиріг з геркулесу і кефіру

Пиріг з геркулесу і кефіру

Пиріг з геркулесу і кефіру, приготований за рецептом від нашого сайту, особливо оцінять любителі вівсянки. Готується він просто і швидко і з цілком доступних інгредієнтів. При цьому виходить він дуже ніжним, повітряним і шалено смачним. Його смак можна змінювати в залежності від Ваших переваг, замінюючи яблука на інші фрукти, шоколад, родзинки, курагу, чорнослив і т. Д.

  • Час приготування: 1 година
  • Основний інгредієнт: вівсяні пластівці
  • Узагальнена назва: пиріг

Список інгредієнтів

  • кефір - 300-350 мл
  • вівсяні пластівці геркулес - 1 склянка
  • борошно - 1 склянка
  • цукор - 3 ст. ложки
  • розпушувач - 1 ч. Ложка
  • яблуко - 1 шт
  • вершкове масло - 25-30 г
  • ванілін - за смаком
  • мелена кориця - за смаком
  • вівсяні пластівці - для посипання
  • волоські горіхи - для прикраси
  • шоколад - для прикраси

Спосіб приготування

Борошно просіяти в глибоку миску і змішати з вівсяними пластівцями. Додати цукор, ваніль і розпушувач. Перемішати гарненько і влити розтоплене вершкове масло. Знову перемішати і влити кефір. Збити за допомогою віночка до однорідності. В результаті тісто має вийти не рідким і не густим, а схожим на тісто для кексів.

Дно форми посипати пластівцями. Яблука почистити і нарізати часточками. Викласти яблучні дольки у форму і посипати трохи корицею. Залити приготовленим тестом і посипати трохи пластівцями. Прикрасити половинками волоських горіхів і помістити в гарячу духовку.

Відрегулювати температуру духовки на 180 градусів і випікати пиріг близько 30-40 хвилин. Потім вийняти і трохи остудити. Перекласти пиріг на блюдо і полити смужками розтопленого шоколаду.

Смачного!

Категорія: Борошняні вироби » Пироги та пиріжки Переглядів: 214   
Схожі рецепти страв з фото:
Пиріг з вівсяної каші
Вівсяний пиріг з грушею
Вівсяне печиво з медом
Вівсяні пряники
Пиріг з вишнею та вівсяними пластівцями
Copyrights © 2015.
На нашому кулінарному сайті Ви знайдете тисячі вишуканих рецептів страв, які оцінять навіть самі примхливі гурмани. Кращі рецепти з фотографіями покрокового приготування їжі.