Рогалики з чорносливомЦей рецепт рогаликів з чорносливом стане для Вас справжньою паличкою-виручалочкою, коли зовсім немає часу на приготування, а в морозилці лежить готове листкове тісто. Готуються такі рогалики простіше простого, а виходять дивно ніжними і смачними. Подавати їх можна з різними десертними напоями.
Список інгредієнтів
Спосіб приготуванняЧорнослив вимочити в теплій воді й обсушити. Готове листкове тісто, краще дріжджове, викласти на робочу поверхню і дати відтанути. Нарізати на 10 трикутників. Сир брі нарізати на 10 шматочків. Змастити кожен трикутник тіста збитим яйцем. На широкий край сегмента покласти шматочок сиру брі і чорнослив. Згорнути від широкої до вузької сторони тісто з начинкою в рогалики і викласти на деко, застелене папером для випічки. Поверхня рогаликів так само змастити яйцем. Помістити заготівлі в духовку і випікати близько 10 хвилин, при 200 градусах, до красивого золотистого кольору. Рогалики з чорносливом готові! |
||
Категорії
Статті та поради:
Вибіркові страви:
Категорія: Борошняні вироби » Пироги та пиріжки
Переглядів: 206
|