Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Бутерброди
  • Соуси та приправи
  • Супи
  • М'ясні страви
  • Страви з птиці
  • Рибні страви
  • Морепродукти
  • Овочі та фрукти
  • Грибні страви
  • Молочне
  • Гарніри
  • Напої і коктейлі
  • Десерти
  • Віпічка
  • Заготовки на зиму
  • Поради для господині
Статті та поради:
Вся правда по каву
Какао відновлює сили
Освіжаючій компот
«Наша Ряба» вибирає кращий рецепт!
Вибіркові страви:
Смачний жульен з грибами
Підлива з лисичок
Варені лисички
Запечені гриби печериці
Кулінарний сайт для душі » Борошняні вироби » Пироги та пиріжки » Вишневий штрудель

Вишневий штрудель

Вишневий штрудель

Улюблений рецепт домашніх, готується легко, один тільки мінус - з'їдається відразу і хочеться ЩЕ)

  • Час приготування: 1 година
  • Основний інгредієнт: вишні
  • Узагальнена назва: штрудель

Список інгредієнтів

  • борошно - 2 склянки
  • вода - 1/2 склянки (або 8 ст. Ложок)
  • рослинне масло - 1/3 склянки
  • сіль - щіпка
  • вишня морожена - 1 кг (з кісточками)
  • подрібнені волоські горіхи - 200 г
  • цукрова пудра - 150 г

Спосіб приготування

Вишневий штрудель (на 2 штруделя)

Вишню размораживаем в теплому місці (мінімум пару годин, щоб витік зайвий сік)
Відразу кажу, що начинка - це особисто за вашим бажанням, я завжди кладу на око. Не бійтеся, ставте стільки цукру, горіхів і вишні, скільки вам потрібно.

Готуємо тісто:
У борошно з сіллю влити воду, потім масло
Замістити тісто
Воно повинно вийти пружним і еластичним
Поставити в тепле місце на пів години (у мене стояло поруч з плитою, де я готувала щось ще), обернувши його харчовою плівкою.

За цей час відокремити вишню від кісточок

Розділити тісто на дві частини (це і будуть ваші 2 штруделя)
Розкачати і розтягнути тісто до тих пір, поки воно не стане прозорим (работенка звичайно ще та, але це досить цікаво)
• Інгредієнти викладати, залишаючи пару см на початку майбутнього рулету і 7 см в кінці
Розкачане тісто злегка (або побільше, якщо вишня не солодка) присипати пудрою
Насипати горіхів
Викласти вишню
Акуратно скачати в рулет (для цього я використовую рушник: тісто, ще без начинки, перекласти на рушник, а коли викладіть начинку, візьміть рушник і потихеньку тягніть два кінця вгору, так рулет скрутиться більш рівномірно і красиво) кінці підігнути до верху, щоб вишня не витекла під час випічки

Перекласти штрудель на пергамент і відправити в духовку на 200 градусів на 17 хвилин (витягуйте, коли воно вже стане красивого золотого кольору)
Готовий штрудель розрізати на частини, присипати пудрою, подавати з морозивом.

Категорія: Борошняні вироби » Пироги та пиріжки Переглядів: 105   
Схожі рецепти страв з фото:
Струдель з вишнею
Вишневий штрудель
Тісто для яблучного штруделя
Штрудель з вишнею
Яблучний штрудель
Copyrights © 2015.
На нашому кулінарному сайті Ви знайдете тисячі вишуканих рецептів страв, які оцінять навіть самі примхливі гурмани. Кращі рецепти з фотографіями покрокового приготування їжі.