Дріжджові рогалики з повидломДріжджові рогалики з повидлом, приготовані за рецептом від нашого сайту, виходять такими пишненька, ароматними і смачними, що обов'язково сподобаються Вашим домашнім і гостям. Повітряне дріжджове тісто настільки гармонійно поєднується з густим повидлом, що просто неможливо відірватися. А вже якщо подати такі рогалики з домашнім молочком ... то Ваші близькі запам'ятають цей кулінарний шедевр надовго.
Список інгредієнтів
Спосіб приготуванняМолоко нагріти до теплого стану і змішати з сухими дріжджами до розчинення дріжджів. Додати цукор і щіпку солі. Влити в основу тіста яйця і всипати ванільний цукор. Влити розтоплене вершкове масло і поступово всипаючи через дрібне сито борошно, замісити однорідне тісто. Викласти його в змащену маслом миску і поставити в тепле, що не продувається місце. Залишити на 1,5 години. Далі підійшло тісто розділити на частини. По черзі розкачати кожну частину тесту в коло і розрізати його на 8 трикутників. На широку сторону трикутників викласти по ложці густого яблучного повидла і згорнути в рогалики. Обваляти їх з одного боку в цукрі і викласти на застелений папером деко. Решта частини тесту використовувати точно так само. Дати рогалики постояти 15-20 хвилин і помістити в гарячу духовку. Пекти при температурі 180 градусів на середньому рівні духовки, до готовності. Після чого присипати через дрібне сито цукровою пудрою і подати на стіл. Дріжджові рогалики з повидлом готові! |
||
Категорії
Статті та поради:
Вибіркові страви:
Категорія: Борошняні вироби » Пироги та пиріжки
Переглядів: 223
|