Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Бутерброди
  • Соуси та приправи
  • Супи
  • М'ясні страви
  • Страви з птиці
  • Рибні страви
  • Морепродукти
  • Овочі та фрукти
  • Грибні страви
  • Молочне
  • Гарніри
  • Напої і коктейлі
  • Десерти
  • Віпічка
  • Заготовки на зиму
  • Поради для господині
Статті та поради:
Вишуканий напій
Какао відновлює сили
Освіжаючій компот
«Наша Ряба» вибирає кращий рецепт!
Вибіркові страви:
Смачний жульен з грибами
Підлива з лисичок
Варені лисички
Запечені гриби печериці
Кулінарний сайт для душі » Борошняні вироби » Пироги та пиріжки » Дріжджові рогалики з повидлом

Дріжджові рогалики з повидлом

Дріжджові рогалики з повидлом, приготовані за рецептом від нашого сайту, виходять такими пишненька, ароматними і смачними, що обов'язково сподобаються Вашим домашнім і гостям. Повітряне дріжджове тісто настільки гармонійно поєднується з густим повидлом, що просто неможливо відірватися. А вже якщо подати такі рогалики з домашнім молочком ... то Ваші близькі запам'ятають цей кулінарний шедевр надовго.

  • Час приготування: 3:00
  • Основний інгредієнт: повидло
  • Узагальнена назва: рогалики

Список інгредієнтів

  • тепле молоко - 2 склянки
  • яйця - 2 шт
  • цукор - 1 склянка
  • сухі дріжджі - 11 г
  • вершкове масло - 100-120 г
  • борошно - 4-5 склянок
  • ванільний цукор - за смаком
  • густе яблучне повидло - за смаком
  • сіль - за смаком
  • цукор - для посипання
  • цукрова пудра - для прикраси

Спосіб приготування

Молоко нагріти до теплого стану і змішати з сухими дріжджами до розчинення дріжджів. Додати цукор і щіпку солі. Влити в основу тіста яйця і всипати ванільний цукор. Влити розтоплене вершкове масло і поступово всипаючи через дрібне сито борошно, замісити однорідне тісто. Викласти його в змащену маслом миску і поставити в тепле, що не продувається місце. Залишити на 1,5 години.

Далі підійшло тісто розділити на частини. По черзі розкачати кожну частину тесту в коло і розрізати його на 8 трикутників. На широку сторону трикутників викласти по ложці густого яблучного повидла і згорнути в рогалики. Обваляти їх з одного боку в цукрі і викласти на застелений папером деко. Решта частини тесту використовувати точно так само.

Дати рогалики постояти 15-20 хвилин і помістити в гарячу духовку. Пекти при температурі 180 градусів на середньому рівні духовки, до готовності. Після чого присипати через дрібне сито цукровою пудрою і подати на стіл.

Дріжджові рогалики з повидлом готові!

Категорія: Борошняні вироби » Пироги та пиріжки Переглядів: 223   
Схожі рецепти страв з фото:
Рогалики з повидлом
Здобні рогалики з повидлом
Пісочні рогалики з повидлом
Рогалики з повидлом без дріжджів
Цукрові рогалики
Copyrights © 2015.
На нашому кулінарному сайті Ви знайдете тисячі вишуканих рецептів страв, які оцінять навіть самі примхливі гурмани. Кращі рецепти з фотографіями покрокового приготування їжі.