Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Бутерброди
  • Соуси та приправи
  • Супи
  • М'ясні страви
  • Страви з птиці
  • Рибні страви
  • Морепродукти
  • Овочі та фрукти
  • Грибні страви
  • Молочне
  • Гарніри
  • Напої і коктейлі
  • Десерти
  • Віпічка
  • Заготовки на зиму
  • Поради для господині
Статті та поради:
Вся правда по каву
Какао відновлює сили
Освіжаючій компот
«Наша Ряба» вибирає кращий рецепт!
Вибіркові страви:
Смачний жульен з грибами
Підлива з лисичок
Варені лисички
Запечені гриби печериці
Кулінарний сайт для душі » Борошняні вироби » Пироги та пиріжки » Швидкий рибний пиріг на кефірі

Швидкий рибний пиріг на кефірі

Швидкий рибний пиріг на кефірі - дуже смачна і ароматна домашня випічка, яка здивує Вас неймовірно простотою приготування і цілком доступним складом інгредієнтів. Тісто у цього пирога має дуже ніжну повітряну структуру, а начинка має дивно насичений рибний аромат. Подавати такий пиріг можна як у теплом, так і в холодному вигляді. Добре підійде до чаю, кави, молока та гарячого бульйону.

  • Час приготування: 45 хвилин
  • Основний інгредієнт: риба
  • Узагальнена назва: пиріг

Список інгредієнтів

  • борошно - 1,5 склянки
  • кефір - 1 склянка
  • яйця - 2 шт
  • сода - 1/2 ч. Ложки
  • картопля - 1-2 шт
  • сайра у власному соку - 1 банка
  • чорний мелений перець - за смаком
  • сіль - за смаком
  • рослинне масло - для змазування
  • вершкове масло - для змазування

Спосіб приготування

Духовку попередньо розігріти до 180 градусів. Яйця збити в глибокому посуді з дрібкою солі. Влити стакан кефіру і перемішати. Борошно просіяти і змішати з содою. Всипати в основу тесту і ретельно перемішати, що б не було грудочок.

Для начинки, картопля почистити і помити. Нарізати його у вигляді тонкої соломки. Рибу викласти на тарілку і розім'яти виделкою.

Форму для випікання змастити маслом. Влити в неї половину приготованого тесту і розрівняти його. Зверху рівномірно розкласти підготовлену картоплю. Посолити, поперчити трохи і викласти зверху рибу. Розрівняти її вилочкою акуратно. При цьому, не потрібно топити начинку в тісто, вона і так потоне в тісто. Але саме в цьому секрет успіху - пиріг саме тому залишається пишним.

Зверху на начинку викласти тісто рівномірним шаром, розмазуючи ложкою. Помістити заготівлю пирога в нагріту раніше духовку і випікати близько 30 хвилин, до рум'яності. Вийняти і дати пирога трохи постояти. Потім змастити поверхню пирога вершковим маслом і подати на стіл.

Смачного!

Категорія: Борошняні вироби » Пироги та пиріжки Переглядів: 165   
Схожі рецепти страв з фото:
Заливний пиріг з рибою
Рибний пиріг з майонезом
Рибний пиріг на майонезі
Пиріг швидкого приготування на кефірі
Швидкий капустяний пиріг на кефірі
Copyrights © 2015.
На нашому кулінарному сайті Ви знайдете тисячі вишуканих рецептів страв, які оцінять навіть самі примхливі гурмани. Кращі рецепти з фотографіями покрокового приготування їжі.