Швидкий рибний пиріг на кефіріШвидкий рибний пиріг на кефірі - дуже смачна і ароматна домашня випічка, яка здивує Вас неймовірно простотою приготування і цілком доступним складом інгредієнтів. Тісто у цього пирога має дуже ніжну повітряну структуру, а начинка має дивно насичений рибний аромат. Подавати такий пиріг можна як у теплом, так і в холодному вигляді. Добре підійде до чаю, кави, молока та гарячого бульйону.
Список інгредієнтів
Спосіб приготуванняДуховку попередньо розігріти до 180 градусів. Яйця збити в глибокому посуді з дрібкою солі. Влити стакан кефіру і перемішати. Борошно просіяти і змішати з содою. Всипати в основу тесту і ретельно перемішати, що б не було грудочок. Для начинки, картопля почистити і помити. Нарізати його у вигляді тонкої соломки. Рибу викласти на тарілку і розім'яти виделкою. Форму для випікання змастити маслом. Влити в неї половину приготованого тесту і розрівняти його. Зверху рівномірно розкласти підготовлену картоплю. Посолити, поперчити трохи і викласти зверху рибу. Розрівняти її вилочкою акуратно. При цьому, не потрібно топити начинку в тісто, вона і так потоне в тісто. Але саме в цьому секрет успіху - пиріг саме тому залишається пишним. Зверху на начинку викласти тісто рівномірним шаром, розмазуючи ложкою. Помістити заготівлю пирога в нагріту раніше духовку і випікати близько 30 хвилин, до рум'яності. Вийняти і дати пирога трохи постояти. Потім змастити поверхню пирога вершковим маслом і подати на стіл. Смачного! |
||
Категорії
Статті та поради:
Вибіркові страви:
Категорія: Борошняні вироби » Пироги та пиріжки
Переглядів: 165
|