Молдавська плацинди з капустою![]() плацинди (pl? cint ?, плечінте) - національне молдавське блюдо. Це такі круглі вертути з самою різною начинкою: картопля з бринзою, або просто картопляне пюре зі смаженою цибулею. Варіантів безліч, але мені до смаку зі смаженою капустою)
Список інгредієнтів
Спосіб приготування![]() З борошна дріжджів і води замішуємо дріжджове тісто, так само додаємо цукор, рослинна олія і сіль. Даємо йому підійти протягом 20 хвилин. ![]() Розкачати тонкий пласт. Перенести його на великий рушник і змастити олією. ![]() Викласти шар начинки з тушкованої капусти. Начинка може бути самою різною, фруктової, овочевої, або м'ясний. За допомогою рушники згорнути пласт в рулет. ![]() Одержаний рулет можна згорнути равликом або залишити в класичному вигляді. Змастити жовтком і поставити в духовку на 30 хвилин. До готовності. |
||
Категорії
Статті та поради:
Вибіркові страви:
Категорія: Борошняні вироби » Пироги та пиріжки
Переглядів: 170
|