Домашні чебуреки на кефірі![]() Домашні чебуреки на кефірі та випечені в духовке- це дуже ніжно і дуже соковито! Для тих, кому не можна смажене, але дуже хочеться чебуреків ....
Список інгредієнтів
Спосіб приготування![]() Спочатку приготувати тісто. Для цього кефір змішати до однорідності з цукром, сіллю і содою. ![]() Всипати просіяне борошно. ![]() І замісити однорідне тісто. ![]() Дати постояти під рушником 40 хвилин. ![]() Приготувати м'ясо і цибулю. ![]() Пропустити через м'ясорубку, посолити і додати воду. ![]() Добре перемішати. ![]() Сир натерти на дрібній тертці. ![]() Розкачати тісто і блюдцем вирізати кружальця, на один край викласти фарш. ![]() Защипати краю і пройтися по ним ножем-роликом, щоб надати краях хвилястість. Викласти на деко. ![]() Змастити жовтком і посипати зеленню, у мене був кріп. ![]() Зверху посипати тертим сиром. ![]() Потім закрити фольгою. Пекти в розігрітій духовці при 180 градусах 15 хвилин, потім зняти фольгу і ще 15 хвилин. ![]() І ось такі вийшли красені, чебуреки з духовки. ![]() ![]() А ось і разрезік! Соковито і дуже ніжно! Пригощайтеся! Смачного! |
||
Категорії
Статті та поради:
Вибіркові страви:
Категорія: Борошняні вироби » Пироги та пиріжки
Переглядів: 179
|