Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Бутерброди
  • Соуси та приправи
  • Супи
  • М'ясні страви
  • Страви з птиці
  • Рибні страви
  • Морепродукти
  • Овочі та фрукти
  • Грибні страви
  • Молочне
  • Гарніри
  • Напої і коктейлі
  • Десерти
  • Віпічка
  • Заготовки на зиму
  • Поради для господині
Статті та поради:
Вишуканий напій
Какао відновлює сили
Освіжаючій компот
«Наша Ряба» вибирає кращий рецепт!
Вибіркові страви:
Смачний жульен з грибами
Підлива з лисичок
Варені лисички
Запечені гриби печериці
Кулінарний сайт для душі » Борошняні вироби » Пироги та пиріжки » Пиріг з карамелізованими яблуками

Пиріг з карамелізованими яблуками

Пиріг з карамелізованими яблуками

Цей незвичайний пиріг з карамелізованими яблуками виходить таким ароматним і смачним, що Ваші близькі будуть просто підкорені цим маленьким кулінарним шедевром. Готується він зовсім не складно, виглядає дуже ефектно, а за смаком нагадує вишукані ласощі. Яблука в цукровій карамелі і ніжне пишне тісто - просто ідеальне поєднання у випічці!

  • Час приготування: 1,5 години
  • Основний інгредієнт: яблука
  • Узагальнена назва: пиріг

Список інгредієнтів

  • яблука - 600 г
  • лимон - 1 шт
  • яйця - 3 шт
  • рослинне масло - 175 мл
  • борошно - 175 г
  • пекарський порошок - 1,5 ч. Ложки
  • суничний кисіль в порошку - 1 ст. ложка
  • вершкове масло - 50 г
  • цукор - 275 г

Спосіб приготування

Пиріг з карамелізованими яблуками

Для приготування тіста, яйця і 175 г цукру збити до появи піни. Поступово влити рослинне масло і ще раз збити.

Пиріг з карамелізованими яблуками

Борошно, пекарський порошок і кисіль змішати в окремому посуді. Додати збиті яйця і все ретельно перемішати до однорідності.

Пиріг з карамелізованими яблуками

Для приготування карамелізованих яблук, яблука помити, почистити і видаливши сердцевинки, нарізати часточками.

Пиріг з карамелізованими яблуками

Вершкове масло розтопити. В окремому посуді розтопити 100 г цукру до золотистого кольору. Додати вершкове масло і заважати поки карамель стане густою. Форму застелити пекарської папером і вилити приготовлену карамель. Розрівняти і викласти часточки яблук у вигляді круглого віяла.

Пиріг з карамелізованими яблуками

Залити яблука приготованим тестом, розрівняти і помістити в нагріту до 150 градусів духовку. Запікати близько 45 хвилин до готовності, вимкнути духовку і дати пирога трохи охолонути.

Смачного!

Категорія: Борошняні вироби » Пироги та пиріжки Переглядів: 222   
Схожі рецепти страв з фото:
Смачний пиріг з яблуками
Яблучний пиріг з бісквітного тіста
Пиріг «Перевертиш» з яблуками
Пиріг з яблуками і ананасами
Яблучний пиріг з карамелізованими яблуками
Copyrights © 2015.
На нашому кулінарному сайті Ви знайдете тисячі вишуканих рецептів страв, які оцінять навіть самі примхливі гурмани. Кращі рецепти з фотографіями покрокового приготування їжі.