Пиріг з карамелізованими яблуками![]() Цей незвичайний пиріг з карамелізованими яблуками виходить таким ароматним і смачним, що Ваші близькі будуть просто підкорені цим маленьким кулінарним шедевром. Готується він зовсім не складно, виглядає дуже ефектно, а за смаком нагадує вишукані ласощі. Яблука в цукровій карамелі і ніжне пишне тісто - просто ідеальне поєднання у випічці!
Список інгредієнтів
Спосіб приготування![]() Для приготування тіста, яйця і 175 г цукру збити до появи піни. Поступово влити рослинне масло і ще раз збити. ![]() Борошно, пекарський порошок і кисіль змішати в окремому посуді. Додати збиті яйця і все ретельно перемішати до однорідності. ![]() Для приготування карамелізованих яблук, яблука помити, почистити і видаливши сердцевинки, нарізати часточками. ![]() Вершкове масло розтопити. В окремому посуді розтопити 100 г цукру до золотистого кольору. Додати вершкове масло і заважати поки карамель стане густою. Форму застелити пекарської папером і вилити приготовлену карамель. Розрівняти і викласти часточки яблук у вигляді круглого віяла. ![]() Залити яблука приготованим тестом, розрівняти і помістити в нагріту до 150 градусів духовку. Запікати близько 45 хвилин до готовності, вимкнути духовку і дати пирога трохи охолонути. Смачного! |
||
Категорії
Статті та поради:
Вибіркові страви:
Категорія: Борошняні вироби » Пироги та пиріжки
Переглядів: 222
|