Ніжний сирний пудингНіжний сирний пудинг, приготований за рецептом від нашого сайту, відрізняється приголомшливим сирно-молочним смаком, неймовірно легкою консистенцією і приємним молочно-ванільним ароматом. Готується він за допомогою мультиварки, зовсім не складно і з найпростіших інгредієнтів. При цьому виходить він таким ніжним і шалено смачним, що Ваші домашні обов'язково оцінять цей маленький кулінарний шедевр по достоїнству.
Список інгредієнтів
Спосіб приготуванняІзюм помити, залити теплою водою і залишити на 10 хвилин. Потім вийняти і обсушити паперовими рушниками. Сир протерти через дрібне сито і розтерти з цукром так, щоб цукор повністю розчинився. До речі, цю процедуру набагато зручніше зробити за допомогою блендера. В розтертий сир додати яєчні жовтки, вершкове масло, ванілін і сіль. Все ретельно перемішати і ввести просіяне борошно. Додати родзинки і перемішати. Яєчні білки збити в міцну піну з додаванням щіпки солі. Перекласти білкову піну в основну сирну масу і акуратно перемішуючи, за допомогою силіконової лопатки, перемішати знизу-вгору до однорідного, пишного стану. Чашу мультиварки змастити вершковим маслом. Викласти в неї тісто і випікати в режимі «Випічка» протягом 60 хвилин. Дати готовому пудингу постояти з відкритою кришкою протягом ще 10 хвилин і можна подавати на стіл. Смачного! |
||
Категорії
Статті та поради:
Вибіркові страви:
Категорія: Борошняні вироби » Пироги та пиріжки
Переглядів: 65
|