Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Бутерброди
  • Соуси та приправи
  • Супи
  • М'ясні страви
  • Страви з птиці
  • Рибні страви
  • Морепродукти
  • Овочі та фрукти
  • Грибні страви
  • Молочне
  • Гарніри
  • Напої і коктейлі
  • Десерти
  • Віпічка
  • Заготовки на зиму
  • Поради для господині
Статті та поради:
Вся правда по каву
Какао відновлює сили
Освіжаючій компот
«Наша Ряба» вибирає кращий рецепт!
Вибіркові страви:
Смачний жульен з грибами
Підлива з лисичок
Варені лисички
Запечені гриби печериці
Кулінарний сайт для душі » Борошняні вироби » Пироги та пиріжки » Ніжний сирний пудинг

Ніжний сирний пудинг

Ніжний сирний пудинг, приготований за рецептом від нашого сайту, відрізняється приголомшливим сирно-молочним смаком, неймовірно легкою консистенцією і приємним молочно-ванільним ароматом. Готується він за допомогою мультиварки, зовсім не складно і з найпростіших інгредієнтів. При цьому виходить він таким ніжним і шалено смачним, що Ваші домашні обов'язково оцінять цей маленький кулінарний шедевр по достоїнству.

  • Час приготування: 1,5 години
  • Основний інгредієнт: сир
  • Узагальнена назва: пудинг

Список інгредієнтів

  • сир - 500 г
  • цукор - 1 мульти стакан
  • яйця - 2 шт
  • борошно - 4 ст. ложки
  • родзинки - 1/2 мульти склянки
  • сметана - 1 склянка
  • ванілін - 1/2 ч. Ложки
  • сіль - 1/2 ч. Ложки
  • вершкове масло - для змазування

Спосіб приготування

Ізюм помити, залити теплою водою і залишити на 10 хвилин. Потім вийняти і обсушити паперовими рушниками. Сир протерти через дрібне сито і розтерти з цукром так, щоб цукор повністю розчинився. До речі, цю процедуру набагато зручніше зробити за допомогою блендера. В розтертий сир додати яєчні жовтки, вершкове масло, ванілін і сіль.

Все ретельно перемішати і ввести просіяне борошно. Додати родзинки і перемішати. Яєчні білки збити в міцну піну з додаванням щіпки солі. Перекласти білкову піну в основну сирну масу і акуратно перемішуючи, за допомогою силіконової лопатки, перемішати знизу-вгору до однорідного, пишного стану.

Чашу мультиварки змастити вершковим маслом. Викласти в неї тісто і випікати в режимі «Випічка» протягом 60 хвилин. Дати готовому пудингу постояти з відкритою кришкою протягом ще 10 хвилин і можна подавати на стіл.

Смачного!

Категорія: Борошняні вироби » Пироги та пиріжки Переглядів: 65   
Схожі рецепти страв з фото:
Пудинг на сметані
Сирний пудинг на пару
Пудинг із сметани
Сирний пудинг зі сметаною
Ніжний пудинг
Copyrights © 2015.
На нашому кулінарному сайті Ви знайдете тисячі вишуканих рецептів страв, які оцінять навіть самі примхливі гурмани. Кращі рецепти з фотографіями покрокового приготування їжі.