Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Бутерброди
  • Соуси та приправи
  • Супи
  • М'ясні страви
  • Страви з птиці
  • Рибні страви
  • Морепродукти
  • Овочі та фрукти
  • Грибні страви
  • Молочне
  • Гарніри
  • Напої і коктейлі
  • Десерти
  • Віпічка
  • Заготовки на зиму
  • Поради для господині
Статті та поради:
Вишуканий напій
Какао відновлює сили
Освіжаючій компот
«Наша Ряба» вибирає кращий рецепт!
Вибіркові страви:
Смачний жульен з грибами
Підлива з лисичок
Варені лисички
Запечені гриби печериці
Кулінарний сайт для душі » Борошняні вироби » Пироги та пиріжки » Пиріг з пудингом

Пиріг з пудингом

Пиріг з пудингом - неймовірно ніжна домашня випічка з приголомшливим яблучним смаком і приємним ванільним ароматом. Готується цей пиріг зовсім не складно, а виходить він таким красивим і смачним, що нікого з Ваших домочадців не залишить байдужим. Ідеальне поєднання тонкого ніжного тіста і начинки з яблук і пишного крему на основі пудингу просто підкорить Ваших рідних і близьких.

  • Час приготування: 1,5 години
  • Основний інгредієнт: вершкове масло
  • Узагальнена назва: пиріг

Список інгредієнтів

  • вершкове масло - 125 г
  • яйце - 1 шт
  • сметана - 1 ст. ложка
  • цукор - 200 г
  • розпушувач - 1 ч. Ложка
  • борошно - 250 г
  • яблука - 2-3 шт
  • ванільний пудинг в порошку - 40 г
  • молоко - 500 мл
  • панірувальні сухарі - 1-2 ст. ложки

Спосіб приготування

Гарне вершкове масло заморозити, а перед самим приготуванням натерти його на тертку у велику миску. Додати яйце, всипати 90 г цукру, сметану і ретельно перемішати. Борошно просіяти з розпушувачем і всипати в основу тесту. Замісити однорідне тісто і покласти його на 30 хвилин у холодильник, загорнувши в плівку.

Поки тісто охолоджується приготуємо начинку. Для цього, молоко нагріти в каструльці на невеликому вогні. Всипати пудинг в мисочку і додати цукор і 3-4 столові ложки теплого молока. Ретельно перемішати, щоб не було грудочок і влити отриману суміш тонкою цівкою в кипляче молоко. Варити, постійно заважаючи, близько 2-3 хвилин, до готовності. Зняти з плити і остудити.

Тісто вийняти з холодильника і розділити на дві нерівні частини. Ту частину тесту, яка більше розкачати в пласт за розміром форми, намотати на качалку і перенести у форму. Сформувати бортики і посипати тонким шаром панірувальних сухарів. Яблука помити, почистити і нарізати часточками. Викласти поверх сухарів і залити готовим пудингом.

Залишилося тісто нарізати на смужки і викласти їх на пудинг у вигляді красивої решітки. Помістити заготівлю пирога в нагріту до 180 градусів духовку і випікати близько 40-50 хвилин, до готовності.

Пиріг з пудингом готовий! Пригощайтеся!

Категорія: Борошняні вироби » Пироги та пиріжки Переглядів: 999   
Схожі рецепти страв з фото:
Пиріг з яблуками і грушами
Пиріг з жимолостю
Відкритий пиріг з журавлиною
Пиріг з чорницею і яблуками
Пиріг «Равлик»
Copyrights © 2015.
На нашому кулінарному сайті Ви знайдете тисячі вишуканих рецептів страв, які оцінять навіть самі примхливі гурмани. Кращі рецепти з фотографіями покрокового приготування їжі.