Пиріг з пудингомПиріг з пудингом - неймовірно ніжна домашня випічка з приголомшливим яблучним смаком і приємним ванільним ароматом. Готується цей пиріг зовсім не складно, а виходить він таким красивим і смачним, що нікого з Ваших домочадців не залишить байдужим. Ідеальне поєднання тонкого ніжного тіста і начинки з яблук і пишного крему на основі пудингу просто підкорить Ваших рідних і близьких.
Список інгредієнтів
Спосіб приготуванняГарне вершкове масло заморозити, а перед самим приготуванням натерти його на тертку у велику миску. Додати яйце, всипати 90 г цукру, сметану і ретельно перемішати. Борошно просіяти з розпушувачем і всипати в основу тесту. Замісити однорідне тісто і покласти його на 30 хвилин у холодильник, загорнувши в плівку. Поки тісто охолоджується приготуємо начинку. Для цього, молоко нагріти в каструльці на невеликому вогні. Всипати пудинг в мисочку і додати цукор і 3-4 столові ложки теплого молока. Ретельно перемішати, щоб не було грудочок і влити отриману суміш тонкою цівкою в кипляче молоко. Варити, постійно заважаючи, близько 2-3 хвилин, до готовності. Зняти з плити і остудити. Тісто вийняти з холодильника і розділити на дві нерівні частини. Ту частину тесту, яка більше розкачати в пласт за розміром форми, намотати на качалку і перенести у форму. Сформувати бортики і посипати тонким шаром панірувальних сухарів. Яблука помити, почистити і нарізати часточками. Викласти поверх сухарів і залити готовим пудингом. Залишилося тісто нарізати на смужки і викласти їх на пудинг у вигляді красивої решітки. Помістити заготівлю пирога в нагріту до 180 градусів духовку і випікати близько 40-50 хвилин, до готовності. Пиріг з пудингом готовий! Пригощайтеся! |
||
Категорії
Статті та поради:
Вибіркові страви:
Категорія: Борошняні вироби » Пироги та пиріжки
Переглядів: 999
|