Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Бутерброди
  • Соуси та приправи
  • Супи
  • М'ясні страви
  • Страви з птиці
  • Рибні страви
  • Морепродукти
  • Овочі та фрукти
  • Грибні страви
  • Молочне
  • Гарніри
  • Напої і коктейлі
  • Десерти
  • Віпічка
  • Заготовки на зиму
  • Поради для господині
Статті та поради:
Вся правда по каву
Какао відновлює сили
Освіжаючій компот
«Наша Ряба» вибирає кращий рецепт!
Вибіркові страви:
Смачний жульен з грибами
Підлива з лисичок
Варені лисички
Запечені гриби печериці
Кулінарний сайт для душі » Борошняні вироби » Пироги та пиріжки » Йокшірскій пудинг

Йокшірскій пудинг

Йокшірскій пудинг - традиційне англійське блюдо графства Йоркшир, яке готується з молочного клярі і, як правило, подається з ростбіф і підливою. Цей пудинг є основною частиною британського недільного обіду і іноді вживається до основного м'ясної страви. Суть цієї страви полягає в його дешевизні, адже готується воно з негустого молочно-яєчного клярі. Але при цьому він відрізняється неймовірною ніжністю і приголомшливим молочним смаком, який так добре поєднується з м'ясом. Спробуйте приготувати Йоркширський пудинг хоча б раз і Ви обов'язково повернетеся до цього рецепту знову.

  • Час приготування: 1,5 години
  • Кухня: Англійська кухня
  • Основний інгредієнт: молоко
  • Узагальнена назва: пудинг

Список інгредієнтів

  • молоко - 3/4 склянки
  • борошно - 3/4 склянки
  • яйця - 2 шт
  • сіль - 1/2 ч. Ложки
  • оливкова олія - ??для змащування

Спосіб приготування

Борошно просіяти в глибоку миску через дрібне сито гіркою. Зробити по центру гірки поглиблення, всипати в нього сіль, додати яйця і влити молоко. Збити продукти до отримання однорідного ллється тесту, накрити плівкою і поставити на нижню полицю холодильника, на одну годину.

Після закінчення часу духовку нагріти до 200 градусів. В отвори форми для мафінів влити по 1,5 столові ложки оливкової олії і поставити форму в духовку на 4 хвилини. За цей час олія нагріється. Вийняти форму з духовки і влити в кожен отвір охолоджене тісто.

Повернути в духовку і випікати близько 15-20 хвилин, до отримання на пудингу красивою золотистої скоринки.

Смачного!

Категорія: Борошняні вироби » Пироги та пиріжки Переглядів: 95   
Схожі рецепти страв з фото:
Хлібний пудинг
Йоркширський пудинг
Рисовий пудинг з родзинками
Англійська пудинг
Шоколадний пудинг
Copyrights © 2015.
На нашому кулінарному сайті Ви знайдете тисячі вишуканих рецептів страв, які оцінять навіть самі примхливі гурмани. Кращі рецепти з фотографіями покрокового приготування їжі.