Йокшірскій пудингЙокшірскій пудинг - традиційне англійське блюдо графства Йоркшир, яке готується з молочного клярі і, як правило, подається з ростбіф і підливою. Цей пудинг є основною частиною британського недільного обіду і іноді вживається до основного м'ясної страви. Суть цієї страви полягає в його дешевизні, адже готується воно з негустого молочно-яєчного клярі. Але при цьому він відрізняється неймовірною ніжністю і приголомшливим молочним смаком, який так добре поєднується з м'ясом. Спробуйте приготувати Йоркширський пудинг хоча б раз і Ви обов'язково повернетеся до цього рецепту знову.
Список інгредієнтів
Спосіб приготуванняБорошно просіяти в глибоку миску через дрібне сито гіркою. Зробити по центру гірки поглиблення, всипати в нього сіль, додати яйця і влити молоко. Збити продукти до отримання однорідного ллється тесту, накрити плівкою і поставити на нижню полицю холодильника, на одну годину. Після закінчення часу духовку нагріти до 200 градусів. В отвори форми для мафінів влити по 1,5 столові ложки оливкової олії і поставити форму в духовку на 4 хвилини. За цей час олія нагріється. Вийняти форму з духовки і влити в кожен отвір охолоджене тісто. Повернути в духовку і випікати близько 15-20 хвилин, до отримання на пудингу красивою золотистої скоринки. Смачного! |
||
Категорії
Статті та поради:
Вибіркові страви:
Категорія: Борошняні вироби » Пироги та пиріжки
Переглядів: 95
|