Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Бутерброди
  • Соуси та приправи
  • Супи
  • М'ясні страви
  • Страви з птиці
  • Рибні страви
  • Морепродукти
  • Овочі та фрукти
  • Грибні страви
  • Молочне
  • Гарніри
  • Напої і коктейлі
  • Десерти
  • Віпічка
  • Заготовки на зиму
  • Поради для господині
Статті та поради:
Вся правда по каву
Какао відновлює сили
Освіжаючій компот
«Наша Ряба» вибирає кращий рецепт!
Вибіркові страви:
Смачний жульен з грибами
Підлива з лисичок
Варені лисички
Запечені гриби печериці
Кулінарний сайт для душі » Борошняні вироби » Пироги та пиріжки » Пиріг з сагою і рибою

Пиріг з сагою і рибою

Пиріг з сагою і рибою, приготований за рецептом від нашого сайту, відрізняється не тільки неймовірною простотою приготування, а й яскравим насиченим смаком. Готується він на основі готового листкового дріжджового тіста з начинкою з рибного філе та крупи саго. В результаті виходить дуже смачна і ароматна домашня випічка, яку і на стіл подати не соромно, і на роботу можна взяти в якості ситного перекусу.

  • Час приготування: 1,5 години
  • Основний інгредієнт: риба
  • Узагальнена назва: пиріг

Список інгредієнтів

  • готове листкове дріжджове тісто - 500 г
  • рибне філе - 800 г
  • крупа саго - 1,5 склянки
  • яйце - 1 шт
  • великий ріпчаста цибуля - 1 шт
  • чорний мелений перець - за смаком
  • сіль - за смаком
  • вершкове масло - на смак

Спосіб приготування

Саго відварити з додаванням солі до напівготовності, відкинути крупу на сито і дати їй повністю охолонути. Тісто викласти на робочу поверхню і дати йому полежати і відтанути. З цибулі зняти лушпиння, помити його і дрібно нарізати. Філе білої риби, краще взяти філе морського мови, оскільки воно більш жирне, помити в холодній воді, обсушити паперовими рушниками і нарізати не дуже великими шматочками.

Одну частину тіста викласти в застелену пергаментом форму, формуючи невеликі бортики. Зверху рівномірно розподілити саго, а на саго викласти рибні шматочки. Посипати сіллю зі спеціями і покрити начинку цибулею. Зверху розкласти невеликі шматочки вершкового масла. Решту тіста розкачати і викласти поверх начинки. Щільно скріпити тісто по краях, формуючи пиріг.

Відправити заготовку пирога в нагріту до 180 градусів духовку і випікати 30 хвилин. Потім вийняти і змастити збитим яйцем. Повернути в духовку і випікати ще близько 25 хвилин, до красивого рум'яного кольору.

Пиріг з сагою і рибою готовий!

Категорія: Борошняні вироби » Пироги та пиріжки Переглядів: 135   
Схожі рецепти страв з фото:
Листковий пиріг з рибою
Каша молочна з саго
Листковий пиріг з червоною рибою
Пиріг з моцарелою і томатами
Пиріг з рибою і сагою
Copyrights © 2015.
На нашому кулінарному сайті Ви знайдете тисячі вишуканих рецептів страв, які оцінять навіть самі примхливі гурмани. Кращі рецепти з фотографіями покрокового приготування їжі.