Пиріг з сагою і рибоюПиріг з сагою і рибою, приготований за рецептом від нашого сайту, відрізняється не тільки неймовірною простотою приготування, а й яскравим насиченим смаком. Готується він на основі готового листкового дріжджового тіста з начинкою з рибного філе та крупи саго. В результаті виходить дуже смачна і ароматна домашня випічка, яку і на стіл подати не соромно, і на роботу можна взяти в якості ситного перекусу.
Список інгредієнтів
Спосіб приготуванняСаго відварити з додаванням солі до напівготовності, відкинути крупу на сито і дати їй повністю охолонути. Тісто викласти на робочу поверхню і дати йому полежати і відтанути. З цибулі зняти лушпиння, помити його і дрібно нарізати. Філе білої риби, краще взяти філе морського мови, оскільки воно більш жирне, помити в холодній воді, обсушити паперовими рушниками і нарізати не дуже великими шматочками. Одну частину тіста викласти в застелену пергаментом форму, формуючи невеликі бортики. Зверху рівномірно розподілити саго, а на саго викласти рибні шматочки. Посипати сіллю зі спеціями і покрити начинку цибулею. Зверху розкласти невеликі шматочки вершкового масла. Решту тіста розкачати і викласти поверх начинки. Щільно скріпити тісто по краях, формуючи пиріг. Відправити заготовку пирога в нагріту до 180 градусів духовку і випікати 30 хвилин. Потім вийняти і змастити збитим яйцем. Повернути в духовку і випікати ще близько 25 хвилин, до красивого рум'яного кольору. Пиріг з сагою і рибою готовий! |
||
Категорії
Статті та поради:
Вибіркові страви:
Категорія: Борошняні вироби » Пироги та пиріжки
Переглядів: 135
|