Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Бутерброди
  • Соуси та приправи
  • Супи
  • М'ясні страви
  • Страви з птиці
  • Рибні страви
  • Морепродукти
  • Овочі та фрукти
  • Грибні страви
  • Молочне
  • Гарніри
  • Напої і коктейлі
  • Десерти
  • Віпічка
  • Заготовки на зиму
  • Поради для господині
Статті та поради:
Вишуканий напій
Какао відновлює сили
Освіжаючій компот
«Наша Ряба» вибирає кращий рецепт!
Вибіркові страви:
Смачний жульен з грибами
Підлива з лисичок
Варені лисички
Запечені гриби печериці
Кулінарний сайт для душі » Борошняні вироби » Пироги та пиріжки » Капустяний пиріг для ледачих

Капустяний пиріг для ледачих

Капустяний пиріг для ледачих

Дуже смачний і ніжний пиріг. Рецепт не мій, але я дуже його люблю.

  • Час приготування: 45 хвилин
  • Основний інгредієнт: капуста
  • Узагальнена назва: пиріг

Список інгредієнтів

  • капуста - 500 г
  • маргарин - 120
  • яйця - 3 шт
  • сметана 24% жирності - 5 ст. ложок
  • майонез - 3 ст. ложки
  • борошно - 6 ст. ложок
  • сіль - 1 ч. Ложка
  • розпушувач - 2 ч. Ложки

Спосіб приготування

Капусту дрібно нарізати і покласти на сковороду або у форму для запікання (я завжди готую в рознімної формі діаметром 26см). Розтопити маргарин і залити ним капусту. Ще капусту можна попередньо протушкувати з томатною пастою.

Для тіста збити до однорідної маси яйця, сметану, майонез, борошно, сіль і розпушувач. Форму з капустою залити тестом і поставити в розігріту до 200 ° духовку на 30 хвилин. Запікати до золотистого кольору. Пиріг робиться просто, але він дуже смачний. Аромат стоїть на весь будинок.

Категорія: Борошняні вироби » Пироги та пиріжки Переглядів: 155   
Схожі рецепти страв з фото:
Швидкий пиріг з капустою
Пиріг з капустою для ледачих
Капустяний пиріг для ледачих
Лінивий пиріг з капустою
Пиріг з капустою
Copyrights © 2015.
На нашому кулінарному сайті Ви знайдете тисячі вишуканих рецептів страв, які оцінять навіть самі примхливі гурмани. Кращі рецепти з фотографіями покрокового приготування їжі.