Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Бутерброди
  • Соуси та приправи
  • Супи
  • М'ясні страви
  • Страви з птиці
  • Рибні страви
  • Морепродукти
  • Овочі та фрукти
  • Грибні страви
  • Молочне
  • Гарніри
  • Напої і коктейлі
  • Десерти
  • Віпічка
  • Заготовки на зиму
  • Поради для господині
Статті та поради:
Вишуканий напій
Какао відновлює сили
Освіжаючій компот
«Наша Ряба» вибирає кращий рецепт!
Вибіркові страви:
Смачний жульен з грибами
Підлива з лисичок
Варені лисички
Запечені гриби печериці
Кулінарний сайт для душі » Борошняні вироби » Пироги та пиріжки » Дріжджові пиріжки з капустою

Дріжджові пиріжки з капустою

Дріжджові пиріжки з капустою
  • Час приготування: 2,5 години
  • Основний інгредієнт: капуста
  • Узагальнена назва: пиріжки

Список інгредієнтів

  • борошно - 4 склянки
  • свіжі дріжджі - 30 г
  • вода - 500 мл
  • сіль - 1 ч. Ложка
  • цукор - 2 ст. ложки
  • рослинне масло - 3 ст. ложки
  • масло - для смаження
  • начинка:
  • капуста - 1 невелика
  • цибулина - 1 шт
  • морква - 2 шт
  • сіль, цукор - за смаком
  • рослинне масло - для смаження

Спосіб приготування

Дріжджові пиріжки з капустою

У невеликій кількості рослинного масла обсмажуємо дрібно порізану цибулю. Коли цибуля трохи підрум'яниться, додаючи потерту на крупну терочку морквину. Обсмажуємо на середньому вогні.

Коли морквина випустить сік і забарвить масло в красивий помаранчевий колір, можна додавати дрібно нашатковану капусту.

Спочатку обсмажуємо капусту без кришки. У капусточку можна покласти терте яблучко чи порізаний стиглий помідор. Обов'язково пробуємо на сіль і цукор. Накриваємо капусту кришкою і тушкуємо до готовності на повільному вогні. Готову тушковану капусту викладаємо на тарілочку, щоб та швидше остигала.

Дріжджові пиріжки з капустою

У теплій воді розводимо дріжджі. Додаємо сіль, цукор, рослинна олія. Потім по чуть-чуть висипаємо борошно. Все добре перемішуємо. У нас повинно вийти досить рідке тісто без грудочок.

Дріжджові пиріжки з капустою

Накриваємо мисочку з тестом чистої серветкою і на 1 годину залишаємо підходити.

Дріжджові пиріжки з капустою

Акуратно викладаємо тісто на дошку з борошном. Відразу скажу, що тісто виходить неймовірно м'яке, і вимішувати його не треба. Ми просто викладаємо його, а потім з усіх боків обволікає борошном.

Формуємо з тіста досить товсту ковбаску, яку потім ріжемо на шматочки. Кожен шматочок мачає в борошні.

Дріжджові пиріжки з капустою

Потім з кожного шматочка робимо коржики, кладемо начинку і гарненько защипуємо, формуючи пиріжок.

Ці дріжджові пиріжки з капустою можна випікати в духовці, а можна смажити на сковорідці. Ясна річ, що при випічці в духовці пиріжки виходять менш калорійні, а коли смажимо на сковорідці, то більш соковиті. Який саме вибрати спосіб, вирішувати вам. Але як у першому, так і в другому варіанті пиріжки виходять відмінні.

Дріжджові пиріжки з капустою викладаємо в гарну вазу або кошичок і подаємо на стіл.

Смачного!

Категорія: Борошняні вироби » Пироги та пиріжки Переглядів: 101   
Схожі рецепти страв з фото:
Пісні пиріжки з капустою
Пиріжки з капустою
Пиріжки з капустою в духовці
Пиріжки з капустою з рідкого тесту
Молдавські пиріжки з капустою і рисом - ВЕРЗЕРЕ
Copyrights © 2015.
На нашому кулінарному сайті Ви знайдете тисячі вишуканих рецептів страв, які оцінять навіть самі примхливі гурмани. Кращі рецепти з фотографіями покрокового приготування їжі.