Дріжджові пиріжки з капустою![]()
Список інгредієнтів
Спосіб приготування![]() У невеликій кількості рослинного масла обсмажуємо дрібно порізану цибулю. Коли цибуля трохи підрум'яниться, додаючи потерту на крупну терочку морквину. Обсмажуємо на середньому вогні. Коли морквина випустить сік і забарвить масло в красивий помаранчевий колір, можна додавати дрібно нашатковану капусту. Спочатку обсмажуємо капусту без кришки. У капусточку можна покласти терте яблучко чи порізаний стиглий помідор. Обов'язково пробуємо на сіль і цукор. Накриваємо капусту кришкою і тушкуємо до готовності на повільному вогні. Готову тушковану капусту викладаємо на тарілочку, щоб та швидше остигала. ![]() У теплій воді розводимо дріжджі. Додаємо сіль, цукор, рослинна олія. Потім по чуть-чуть висипаємо борошно. Все добре перемішуємо. У нас повинно вийти досить рідке тісто без грудочок. ![]() Накриваємо мисочку з тестом чистої серветкою і на 1 годину залишаємо підходити. ![]() Акуратно викладаємо тісто на дошку з борошном. Відразу скажу, що тісто виходить неймовірно м'яке, і вимішувати його не треба. Ми просто викладаємо його, а потім з усіх боків обволікає борошном. Формуємо з тіста досить товсту ковбаску, яку потім ріжемо на шматочки. Кожен шматочок мачає в борошні. ![]() Потім з кожного шматочка робимо коржики, кладемо начинку і гарненько защипуємо, формуючи пиріжок. Ці дріжджові пиріжки з капустою можна випікати в духовці, а можна смажити на сковорідці. Ясна річ, що при випічці в духовці пиріжки виходять менш калорійні, а коли смажимо на сковорідці, то більш соковиті. Який саме вибрати спосіб, вирішувати вам. Але як у першому, так і в другому варіанті пиріжки виходять відмінні. Дріжджові пиріжки з капустою викладаємо в гарну вазу або кошичок і подаємо на стіл. Смачного! |
||
Категорії
Статті та поради:
Вибіркові страви:
Категорія: Борошняні вироби » Пироги та пиріжки
Переглядів: 101
|