Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Бутерброди
  • Соуси та приправи
  • Супи
  • М'ясні страви
  • Страви з птиці
  • Рибні страви
  • Морепродукти
  • Овочі та фрукти
  • Грибні страви
  • Молочне
  • Гарніри
  • Напої і коктейлі
  • Десерти
  • Віпічка
  • Заготовки на зиму
  • Поради для господині
Статті та поради:
Вишуканий напій
Какао відновлює сили
Освіжаючій компот
«Наша Ряба» вибирає кращий рецепт!
Вибіркові страви:
Смачний жульен з грибами
Підлива з лисичок
Варені лисички
Запечені гриби печериці
Кулінарний сайт для душі » Борошняні вироби » Пироги та пиріжки » Грушевий штрудель

Грушевий штрудель

Грошовий штрудель
  • Основний інгредієнт: груші
  • Узагальнена назва: штрудель
  • Участь у конкурсі: Розфарбовка «Чарівний врожай»

Список інгредієнтів

  • вершкове масло - 100 г
  • яйце - 1 шт
  • рослинне масло - 1 ст. ложка
  • цукор - 4-5 ст. ложок
  • вода - 25 мл
  • сіль - 1/4 ч. Ложки
  • ванільний цукор - 10 г
  • борошно - 2 склянки
  • груші - 8 шт
  • білі мелені сухарі - 2 ст. ложки
  • мелена кориця - за смаком
  • вершкове масло - для змазування
  • борошно - для посипання

Спосіб приготування

Грошовий штрудель

Для приготування тіста, вершкове і рослинне масло змішати в каструльці. Додати сіль і 1 столову ложку цукру. Влити воду і додати ванільний цукор. Прогрівати поки розтане масло. Зняти з вогню і перелити суміш у миску. Дати їй трохи охолонути до теплого стану.

Грошовий штрудель

Вбити яйце

Грошовий штрудель

і всипати невеликими порціями просіяне борошно, замісити однорідне еластичне тісто.

Грошовий штрудель

Гарненько його обминути і залишити на 40 хвилин при кімнатній температурі.

Грошовий штрудель

Груші почистити і нарізати невеликими кубиками, видаляючи насіння.

Грошовий штрудель

Робочу поверхню посипати трохи борошном, викласти відпочиле тісто і розкачати його в тонкий пласт.

Грошовий штрудель

Змастити тісто размягчнним вершковим маслом, посипати сухарями

Грошовий штрудель

і викласти шматочки груш.

Грошовий штрудель

Посипати цукром, корицею і трохи борошном. Акуратно згорнути тісто з грушевої начинкою в рулет і перекласти на деко, швом донизу. Краї рулету защипнути і підвернути під низ рулету. Верх рулету змастити м'яким вершковим маслом.

Грошовий штрудель

Духовку нагріти до 200 градусів, а деко застелити папером для випічки
і відправити заготовку штруделя в духовку. Випікати до золотистого, остудити на решітці і подати на стіл, до чаю або кави.

Смачного!

Категорія: Борошняні вироби » Пироги та пиріжки Переглядів: 251   
Схожі рецепти страв з фото:
Штрудель з грушею
Штрудель з ягодами
Штрудель з горіхами
Штрудель з сиром та родзинками
Штрудель з чорницею
Copyrights © 2015.
На нашому кулінарному сайті Ви знайдете тисячі вишуканих рецептів страв, які оцінять навіть самі примхливі гурмани. Кращі рецепти з фотографіями покрокового приготування їжі.