Грушевий штрудель![]()
Список інгредієнтів
Спосіб приготування![]() Для приготування тіста, вершкове і рослинне масло змішати в каструльці. Додати сіль і 1 столову ложку цукру. Влити воду і додати ванільний цукор. Прогрівати поки розтане масло. Зняти з вогню і перелити суміш у миску. Дати їй трохи охолонути до теплого стану. ![]() Вбити яйце ![]() і всипати невеликими порціями просіяне борошно, замісити однорідне еластичне тісто. ![]() Гарненько його обминути і залишити на 40 хвилин при кімнатній температурі. ![]() Груші почистити і нарізати невеликими кубиками, видаляючи насіння. ![]() Робочу поверхню посипати трохи борошном, викласти відпочиле тісто і розкачати його в тонкий пласт. ![]() Змастити тісто размягчнним вершковим маслом, посипати сухарями ![]() і викласти шматочки груш. ![]() Посипати цукром, корицею і трохи борошном. Акуратно згорнути тісто з грушевої начинкою в рулет і перекласти на деко, швом донизу. Краї рулету защипнути і підвернути під низ рулету. Верх рулету змастити м'яким вершковим маслом. ![]() Духовку нагріти до 200 градусів, а деко застелити папером для випічки Смачного! |
||
Категорії
Статті та поради:
Вибіркові страви:
Категорія: Борошняні вироби » Пироги та пиріжки
Переглядів: 251
|