Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Бутерброди
  • Соуси та приправи
  • Супи
  • М'ясні страви
  • Страви з птиці
  • Рибні страви
  • Морепродукти
  • Овочі та фрукти
  • Грибні страви
  • Молочне
  • Гарніри
  • Напої і коктейлі
  • Десерти
  • Віпічка
  • Заготовки на зиму
  • Поради для господині
Статті та поради:
Какао відновлює сили
Вишуканий напій
Освіжаючій компот
«Наша Ряба» вибирає кращий рецепт!
Вибіркові страви:
Смачний жульен з грибами
Підлива з лисичок
Варені лисички
Запечені гриби печериці
Кулінарний сайт для душі » Борошняні вироби » Пироги та пиріжки » Пиріг з грибами лисичками

Пиріг з грибами лисичками

Пиріг з грибами лисичками - чудовий рецепт дуже смачної домашньої випічки з грибами. Готується пиріг з лисичками зовсім не складно, на основі пісочного тіста, начинки з обсмажених лисичок і заливки з вершків, яєць і Чеддер. Виглядає цей пиріг дуже красиво і тому добре підійде для святкового столу. Подавати його особливо смачно з гарячим чаєм і кавою.

  • Час приготування: 2:00
  • Основний інгредієнт: лисички
  • Узагальнена назва: пиріг

Список інгредієнтів

  • борошно - 230 г
  • вершкове масло - 100 г
  • яйця - 3 шт
  • вершки 33% - 200-250 мл
  • сир чеддер - 80 г
  • свіжі лисички - 300 г
  • сіль - за смаком
  • вершкове масло - для смаження

Спосіб приготування

Лисички почистити і ретельно помити. Нарізати пластинками. Для приготування тіста, холодне вершкове масло нарізати маленькими кубиками в миску з просіяного борошном. Додати сіль і швидко розтерти до отримання крихти. Додати 1 яйце і замісити однорідне тісто. Сформувати з нього кулю, загорнути в плівку і покласти на 30 хвилин у холодильник.

Для приготування заливки залишилися яйця збити з вершками і сіллю до однорідності. Сир чеддер натерти на тертку. Охолоджене тісто розкачати на плівці в пласт завтовшки 5 мм. Перекласти у форму, формуючи бортики, наколоти виделкою і знову поставити в холодильник.

Лисички обсмажити з додаванням вершкового масла до готовності. Додати сіль і перемішати. Зняти лисички з плити. Форму з тістом поставити в нагріту до 180 градусів духовку і випікати 20 хвилин. Потім вийняти основу пирога і викласти на неї обсмажені гриби. Розрівняти і залити вершково-яєчної сумішшю. Посипати рівномірним шаром тертого Чеддер і помістити в нагріту до 170 градусів духовку. Випікати близько 40 хвилин, до рум'яності. Вийняти з духовки і дати пирога повністю охолонути.

Смачного!

Категорія: Борошняні вироби » Пироги та пиріжки Переглядів: 252   
Схожі рецепти страв з фото:
Пиріг з лисичками
Пиріг з лисичками і беконом
Листковий пиріг з лисичками
Пиріг з лисичками і картоплею
Кіш з лисичками
Copyrights © 2015.
На нашому кулінарному сайті Ви знайдете тисячі вишуканих рецептів страв, які оцінять навіть самі примхливі гурмани. Кращі рецепти з фотографіями покрокового приготування їжі.