Пиріг з грибами лисичкамиПиріг з грибами лисичками - чудовий рецепт дуже смачної домашньої випічки з грибами. Готується пиріг з лисичками зовсім не складно, на основі пісочного тіста, начинки з обсмажених лисичок і заливки з вершків, яєць і Чеддер. Виглядає цей пиріг дуже красиво і тому добре підійде для святкового столу. Подавати його особливо смачно з гарячим чаєм і кавою.
Список інгредієнтів
Спосіб приготуванняЛисички почистити і ретельно помити. Нарізати пластинками. Для приготування тіста, холодне вершкове масло нарізати маленькими кубиками в миску з просіяного борошном. Додати сіль і швидко розтерти до отримання крихти. Додати 1 яйце і замісити однорідне тісто. Сформувати з нього кулю, загорнути в плівку і покласти на 30 хвилин у холодильник. Для приготування заливки залишилися яйця збити з вершками і сіллю до однорідності. Сир чеддер натерти на тертку. Охолоджене тісто розкачати на плівці в пласт завтовшки 5 мм. Перекласти у форму, формуючи бортики, наколоти виделкою і знову поставити в холодильник. Лисички обсмажити з додаванням вершкового масла до готовності. Додати сіль і перемішати. Зняти лисички з плити. Форму з тістом поставити в нагріту до 180 градусів духовку і випікати 20 хвилин. Потім вийняти основу пирога і викласти на неї обсмажені гриби. Розрівняти і залити вершково-яєчної сумішшю. Посипати рівномірним шаром тертого Чеддер і помістити в нагріту до 170 градусів духовку. Випікати близько 40 хвилин, до рум'яності. Вийняти з духовки і дати пирога повністю охолонути. Смачного! |
||
Категорії
Статті та поради:
Вибіркові страви:
Категорія: Борошняні вироби » Пироги та пиріжки
Переглядів: 252
|