Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Бутерброди
  • Соуси та приправи
  • Супи
  • М'ясні страви
  • Страви з птиці
  • Рибні страви
  • Морепродукти
  • Овочі та фрукти
  • Грибні страви
  • Молочне
  • Гарніри
  • Напої і коктейлі
  • Десерти
  • Віпічка
  • Заготовки на зиму
  • Поради для господині
Статті та поради:
Вишуканий напій
Какао відновлює сили
Освіжаючій компот
«Наша Ряба» вибирає кращий рецепт!
Вибіркові страви:
Смачний жульен з грибами
Підлива з лисичок
Варені лисички
Запечені гриби печериці
Кулінарний сайт для душі » Борошняні вироби » Пироги та пиріжки » Яблучний пиріг з листкового тіста

Яблучний пиріг з листкового тіста

Яблучний пиріг з листкового тіста, приготований за рецептом від нашого сайту, виходить таким гарним, ароматним і смачним, що обов'язково сподобається Вашим близьким і рідним. Готується воно простіше простого, а тонкий шар ніжного листкового тіста так гармонійно поєднується з ароматною яблучною начинкою, що неможливо відірватися. Цей рецепт не раз виручить Вас коли зовсім немає часу на приготування чого солоденького або коли раптом несподівано у Вашому будинку з'явилися гості. Подавати цей приголомшливий десерт особливо смачно з кулькою ванільного морозива.

  • Час приготування: 45 хвилин
  • Основний інгредієнт: яблука
  • Узагальнена назва: пиріг

Список інгредієнтів

  • готове листкове тісто - 250 г
  • яблука - 3 шт
  • цукор - 3/4 склянки
  • вершкове масло - 30 г
  • свіжа м'ята - для прикраси
  • ванільне морозиво - для подачі

Спосіб приготування

Тісто вийняти з морозилки, щоб воно почало розморожуватися. Взяти форму для випічки, вона повинна бути або тефлонова, або силіконова. Яблука помити, обсушити і тонко нарізати часточками, видаляючи насіння.

Форму посипати трохи цукром і акуратно розкласти шар яблук. Потім знову посипати цукром і викласти ще один шар яблук. Вершкове масло нарізати шматочками і викласти поверх яблучного шару.

Тісто розкачати за розміром форми і викласти поверх яблук. Щільно притиснути краї тіста до форми і відправити в нагріту заздалегідь до 180 градусів духовку. Піч пиріг близько 30-35 хвилин, до рум'яного відтінку. Вийняти його і остудити до теплого стану.

Акуратно перевернути теплий пиріг на блюдо, нарізати його на порції і розкласти на десертні тарілки. Оформити кожен шматочок пирога кулькою морозива і листочками м'яти і відразу подати на стіл.

Яблучний пиріг з листкового тіста готовий!

Категорія: Борошняні вироби » Пироги та пиріжки Переглядів: 226   
Схожі рецепти страв з фото:
Яблучний пиріг з журавлиною
Яблучний пиріг з готового тіста
Пиріг з покупного листкового тіста
Пиріг «Перевертиш» з листкового тіста
Яблучний пиріг з сухого тесту
Copyrights © 2015.
На нашому кулінарному сайті Ви знайдете тисячі вишуканих рецептів страв, які оцінять навіть самі примхливі гурмани. Кращі рецепти з фотографіями покрокового приготування їжі.