Яблучний пиріг з листкового тістаЯблучний пиріг з листкового тіста, приготований за рецептом від нашого сайту, виходить таким гарним, ароматним і смачним, що обов'язково сподобається Вашим близьким і рідним. Готується воно простіше простого, а тонкий шар ніжного листкового тіста так гармонійно поєднується з ароматною яблучною начинкою, що неможливо відірватися. Цей рецепт не раз виручить Вас коли зовсім немає часу на приготування чого солоденького або коли раптом несподівано у Вашому будинку з'явилися гості. Подавати цей приголомшливий десерт особливо смачно з кулькою ванільного морозива.
Список інгредієнтів
Спосіб приготуванняТісто вийняти з морозилки, щоб воно почало розморожуватися. Взяти форму для випічки, вона повинна бути або тефлонова, або силіконова. Яблука помити, обсушити і тонко нарізати часточками, видаляючи насіння. Форму посипати трохи цукром і акуратно розкласти шар яблук. Потім знову посипати цукром і викласти ще один шар яблук. Вершкове масло нарізати шматочками і викласти поверх яблучного шару. Тісто розкачати за розміром форми і викласти поверх яблук. Щільно притиснути краї тіста до форми і відправити в нагріту заздалегідь до 180 градусів духовку. Піч пиріг близько 30-35 хвилин, до рум'яного відтінку. Вийняти його і остудити до теплого стану. Акуратно перевернути теплий пиріг на блюдо, нарізати його на порції і розкласти на десертні тарілки. Оформити кожен шматочок пирога кулькою морозива і листочками м'яти і відразу подати на стіл. Яблучний пиріг з листкового тіста готовий! |
||
Категорії
Статті та поради:
Вибіркові страви:
Категорія: Борошняні вироби » Пироги та пиріжки
Переглядів: 226
|