Пиріг з чорною смородиною![]() Смачний, швидкий пиріг спечемо з чорною смородиною.
Список інгредієнтів
Спосіб приготування![]() Просіяти борошно. Борошно, сіль і розпушувач з'єднати разом. Цукор збити з вершковим маслом до світлої маси. ![]() Додати яйця, потім молоко і на оборотах нижче збити до однорідності, продовжуючи з'єднувати разом. Додати в тісто суху суміш (борошно, розпушувач, сіль). Тісто виходить досить рідке. ![]() Вилити тісто в змащену маслом і присипану борошном форму. Зверху розподілити ягоди і відправити в розігріту духовку до 180 градусів. Через 10 хвилин знизити температуру до 160 градусів і випікати до готовності хвилин 50. Я використовувала форму діаметром 18 см, випікала більше години, готовність визначала дерев'яною шпажкою. ![]() Пиріг залишити у формі до охолодження, потім витягти і перенести на блюдо. Посипати цукровою пудрою. ![]() Приємного чаювання! ![]() |
||
Категорії
Статті та поради:
Вибіркові страви:
Категорія: Борошняні вироби » Пироги та пиріжки
Переглядів: 236
|