Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Бутерброди
  • Соуси та приправи
  • Супи
  • М'ясні страви
  • Страви з птиці
  • Рибні страви
  • Морепродукти
  • Овочі та фрукти
  • Грибні страви
  • Молочне
  • Гарніри
  • Напої і коктейлі
  • Десерти
  • Віпічка
  • Заготовки на зиму
  • Поради для господині
Статті та поради:
Вишуканий напій
Какао відновлює сили
Освіжаючій компот
«Наша Ряба» вибирає кращий рецепт!
Вибіркові страви:
Смачний жульен з грибами
Підлива з лисичок
Варені лисички
Запечені гриби печериці
Кулінарний сайт для душі » Овочі » Відварені овочі » Мус з овочів на пару

Мус з овочів на пару

  • Кухня: Французька кухня
  • Основний інгредієнт: овочі
  • Узагальнена назва: мус

Список інгредієнтів

  • морква - 300 г
  • селера - 300 г
  • кабачки - 300 г
  • яєчні білки - 9 шт
  • куркума - 1 ч. Ложка
  • густі вершки - 240 мл
  • мелений мускатний горіх - 1 ч. Ложка
  • шпинат - 15 листочків
  • чорний мелений перець - за смаком
  • сіль - за смаком

Спосіб приготування

Морква, селера і кабачки нарізати кубиками і окремо приготувати на пару.

Чи не змішуючи, викласти овочі на блюдо і охолодити в холодильнику.

Окремо подрібнити овочі за допомогою блендера до отримання однорідної маси і розкласти в окремі тарілки.

У тарілку з морквою додати куркуму, 80 г вершків, сіль, перець і 3 збиті в піну яєчні білки. Акуратно перемішати.

У тарілку з селерою додати мускатний горіх, 80 г вершків, перець, сіль, 3 збитих білка і перемішати.

До кабачкам додати подрібнений шпинат, 80 г вершків, сіль, перець і 3 збитих в піну яєчні білки. Добре перемішати.

Викласти мус в глибоку тарілку шарами.

На дно тарілки викласти морквяну масу, на неї викласти масу з селери. Потім на шар з селери викласти кабачкову масу.

Поставить овочевий мус на 2-3 години в холодильник.

Категорія: Овочі » Відварені овочі Переглядів: 149   
Схожі рецепти страв з фото:
Білий соус до риби
Суп із стебел селери
Суфле з риби
Полуничне парфе з вершками
Фісташкове морозиво
Copyrights © 2015.
На нашому кулінарному сайті Ви знайдете тисячі вишуканих рецептів страв, які оцінять навіть самі примхливі гурмани. Кращі рецепти з фотографіями покрокового приготування їжі.