Мус з овочів на пару
Список інгредієнтів
Спосіб приготуванняМорква, селера і кабачки нарізати кубиками і окремо приготувати на пару. Чи не змішуючи, викласти овочі на блюдо і охолодити в холодильнику. Окремо подрібнити овочі за допомогою блендера до отримання однорідної маси і розкласти в окремі тарілки. У тарілку з морквою додати куркуму, 80 г вершків, сіль, перець і 3 збиті в піну яєчні білки. Акуратно перемішати. У тарілку з селерою додати мускатний горіх, 80 г вершків, перець, сіль, 3 збитих білка і перемішати. До кабачкам додати подрібнений шпинат, 80 г вершків, сіль, перець і 3 збитих в піну яєчні білки. Добре перемішати. Викласти мус в глибоку тарілку шарами. На дно тарілки викласти морквяну масу, на неї викласти масу з селери. Потім на шар з селери викласти кабачкову масу. Поставить овочевий мус на 2-3 години в холодильник. |
||
Категорії
Статті та поради:
Вибіркові страви:
Категорія: Овочі » Відварені овочі
Переглядів: 149
|