Тушкована курка з болгарським перцемТушкована курка з болгарським перцем, приготована за рецептом від нашого сайту, виходить дуже ніжною, соковитою і ароматною. Вона добре підійде до будь-якого гарніру і підкорить Ваших домочадців своїм насиченим перцевим смаком. Готується така тушкована курка зовсім не складно, а смак у неї просто приголомшливий. Подавати таку курочку можна з кашами, макаронами або картоплею. Ідеальний рецепт на кожен день!
Список інгредієнтів
Спосіб приготуванняОвочі почистити і помити. Цибулю дрібно нарізати, а перець очистити від насіння і нарізати смужками. У глибокій сковорідці розігріти олію і викласти цибулю. Перемішати, зменшити вогонь до самого маленького і обсмажити до легкої золотистої цибулі. Поки смажиться цибуля, куряче філе помити, обсушити і нарізати однаковими поздовжніми шматочками. Обсмажений до золотистого стану цибулю посипати меленою паприкою і перемішати. Смажити близько хвилини, викласти шматочки солодкого перцю і тушкувати близько 10 хвилин. Збільшити вогонь і викласти до перцю з цибулею курячі шматочки. Перемішати і смажити, помішуючи, поки шматочки м'яса побіліють. Полити лимонним соком і смажити ще близько 1-2 хвилин. Посолити, поперчити і посипати борошном. Гарненько перемішати і влити вершки. Постійно помішуючи курку з перцем, нагріти до закипання. Зменшити вогонь і накрити кришкою. Гасити близько 15 хвилин. Смачного! |
||
Категорії
Статті та поради:
Вибіркові страви:
Категорія: Птах » Тушкована і запечена птиця
Переглядів: 1123
|