Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Бутерброди
  • Соуси та приправи
  • Супи
  • М'ясні страви
  • Страви з птиці
  • Рибні страви
  • Морепродукти
  • Овочі та фрукти
  • Грибні страви
  • Молочне
  • Гарніри
  • Напої і коктейлі
  • Десерти
  • Віпічка
  • Заготовки на зиму
  • Поради для господині
Статті та поради:
Вишуканий напій
Какао відновлює сили
«Наша Ряба» вибирає кращий рецепт!
Освіжаючій компот
Вибіркові страви:
Смачний жульен з грибами
Підлива з лисичок
Варені лисички
Запечені гриби печериці
Кулінарний сайт для душі » Птах » Тушкована і запечена птиця » Тушкована курка з болгарським перцем

Тушкована курка з болгарським перцем

Тушкована курка з болгарським перцем, приготована за рецептом від нашого сайту, виходить дуже ніжною, соковитою і ароматною. Вона добре підійде до будь-якого гарніру і підкорить Ваших домочадців своїм насиченим перцевим смаком. Готується така тушкована курка зовсім не складно, а смак у неї просто приголомшливий. Подавати таку курочку можна з кашами, макаронами або картоплею. Ідеальний рецепт на кожен день!

  • Час приготування: 45 хвилин
  • Основний інгредієнт: куряче філе

Список інгредієнтів

  • куряче філе - 600-900 г
  • ріпчаста цибуля - 300 г
  • солодкий болгарський перець - 300 г
  • вершки - 500 мл
  • мелена паприка - 1-1,5 ст. ложки
  • лимонний сік - 2-3 ст. ложки
  • борошно - 1 ст. ложка
  • сіль - 1 ч. Ложка
  • мелений чорний перець - за смаком
  • мелений гострий червоний перець - за смаком
  • рослинне масло - для смаження

Спосіб приготування

Овочі почистити і помити. Цибулю дрібно нарізати, а перець очистити від насіння і нарізати смужками. У глибокій сковорідці розігріти олію і викласти цибулю. Перемішати, зменшити вогонь до самого маленького і обсмажити до легкої золотистої цибулі.

Поки смажиться цибуля, куряче філе помити, обсушити і нарізати однаковими поздовжніми шматочками. Обсмажений до золотистого стану цибулю посипати меленою паприкою і перемішати. Смажити близько хвилини, викласти шматочки солодкого перцю і тушкувати близько 10 хвилин.

Збільшити вогонь і викласти до перцю з цибулею курячі шматочки. Перемішати і смажити, помішуючи, поки шматочки м'яса побіліють. Полити лимонним соком і смажити ще близько 1-2 хвилин. Посолити, поперчити і посипати борошном.

Гарненько перемішати і влити вершки. Постійно помішуючи курку з перцем, нагріти до закипання. Зменшити вогонь і накрити кришкою. Гасити близько 15 хвилин.

Смачного!

Категорія: Птах » Тушкована і запечена птиця Переглядів: 1123   
Схожі рецепти страв з фото:
Курка з перцем
Тушкована курка у вершковому соусі
Тушкована курка у вершках
Тушкована курка з ананасами
Курка, тушкована з болгарським перцем
Copyrights © 2015.
На нашому кулінарному сайті Ви знайдете тисячі вишуканих рецептів страв, які оцінять навіть самі примхливі гурмани. Кращі рецепти з фотографіями покрокового приготування їжі.