Грибний соус з лисичокГрибний соус з лисичок виходить неймовірно ароматним і смачним. Тим більше, що рецепт просто підкорить Вас своєю простотою. Цей соус відмінно підходить до різноманітних страв.
Список інгредієнтів
Спосіб приготуванняГриби ретельно помити і викласти на розігріту сковороду. Обсмажити лисички, поки не випарується вся рідина. Потім влити трохи олії і смажити гриби до рум'яності, періодично помішуючи. Потім посолити, поперчити і посипати травами. Гарненько перемішати грибочки. Влити в сковороду з лисичками сметану і вершки. Всипати борошно і ретельно перемішати. Накрити кришкою і тушкувати гриби протягом 10 хвилин, періодично помішуючи. Смачного! |
||
Категорія: Соуси і приправи » Грибні соуси
Переглядів: 748