Гриби лисички на зиму
Список інгредієнтів
Спосіб приготуванняЛисички ретельно почистити і помити. Великі грибочки розрізати на кілька частин. Викласти лисички в емальовану каструлю. Залити 100 мл води і поставити на вогонь. Довести до кипіння і варити на невеликому вогні 10 хвилин, періодично знімаючи появляющуюся пінку. Після цього в каструлю з грибами всипати сіль і цукор. Додати гвоздику, перець і лавровий лист. Гарненько перемішати і варити гриби ще 15 хвилин. При цьому потрібно продовжувати знімати появляющуюся пінку. Розкласти лисички в стерилізовані банки і залити маринадом. Закатати і поставити догори дном. Залишити до повного охолодження. Зберігати банки з лисичками потрібно в холодильнику або іншому прохолодному місці. Смачного! |
||
Категорія: Заготовки » Заготовки з м'яса, птиці, риби, грибів
Переглядів: 730