Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Бутерброди
  • Соуси та приправи
  • Супи
  • М'ясні страви
  • Страви з птиці
  • Рибні страви
  • Морепродукти
  • Овочі та фрукти
  • Грибні страви
  • Молочне
  • Гарніри
  • Напої і коктейлі
  • Десерти
  • Віпічка
  • Заготовки на зиму
  • Поради для господині
Статті та поради:
Вишуканий напій
Какао відновлює сили
«Наша Ряба» вибирає кращий рецепт!
Освіжаючій компот
Вибіркові страви:
Смачний жульен з грибами
Підлива з лисичок
Варені лисички
Запечені гриби печериці
Кулінарний сайт для душі » Заготовки » Заготовки з м'яса, птиці, риби, грибів » Гриби лисички на зиму

Гриби лисички на зиму

  • Основний інгредієнт: лисички

Список інгредієнтів

  • лисички - 1 кг
  • оцет 9% - 125 мл
  • сіль - 1,5 ст. ложки
  • цукор - 1/2 ст. ложки
  • чорний перець горошком - 4 шт
  • лавровий лист - 2 шт
  • гвоздика - 2 шт

Спосіб приготування

Лисички ретельно почистити і помити. Великі грибочки розрізати на кілька частин. Викласти лисички в емальовану каструлю. Залити 100 мл води і поставити на вогонь. Довести до кипіння і варити на невеликому вогні 10 хвилин, періодично знімаючи появляющуюся пінку.

Після цього в каструлю з грибами всипати сіль і цукор. Додати гвоздику, перець і лавровий лист. Гарненько перемішати і варити гриби ще 15 хвилин. При цьому потрібно продовжувати знімати появляющуюся пінку. Розкласти лисички в стерилізовані банки і залити маринадом. Закатати і поставити догори дном. Залишити до повного охолодження.

Зберігати банки з лисичками потрібно в холодильнику або іншому прохолодному місці.

Смачного!

Категорія: Заготовки » Заготовки з м'яса, птиці, риби, грибів Переглядів: 730   
Схожі рецепти страв з фото:
Заготівля з лисичок
Консервовані лисички
Мариновані лисички
Смажені лисички на зиму
Консервовані гриби лисички
Copyrights © 2015.
На нашому кулінарному сайті Ви знайдете тисячі вишуканих рецептів страв, які оцінять навіть самі примхливі гурмани. Кращі рецепти з фотографіями покрокового приготування їжі.